Jei ne arabų šeichai, „Mercedes“ konstruktoriai vargu ar būtų ėmęsi šio projekto, tačiau dideli pinigai gali daug ką. Iš esmės tai nėra visiška naujiena – Australijos kariuomenė jau nuo 2011 metų naudoja panašius visureigius, tačiau civiliams „Mercedes“ nieko panašaus nesiūlė.

Ir vis viliojančiam arabų šeichų pasiūlymui neatsispirta – per metus pagaminama 20-30 šešiaračių „Mercedes G63 AMG 6x6“, ir tai tapo antru pagal brangumą kompanijos modeliu po elektrinio superautomobilio „SLS Electric Drive“, įkainuoto 416 500 eurų. Vienas tokių šešiaračių atsidūrė ir Dano Bilzeriano garaže.

Bazinis „Mercedes G63 AMG 6x6“ modelis kainuoja apie 350 000 eurų, tačiau žinant Dano Bilzeriano pomėgį prabangai, galima spėti, kad į automobilio vidų yra prikišta tiek „žaisliukų“, jog tikroji visureigio kaina yra gerokai didesnė.

„Instragramo“ karaliaus mašinytės ilgis – 5,86 m, sveria 3775 kilogramus ir šimtui kilometrų sunaudoja 22 litrus kuro. Iš vietos šis kelių žvėris šimto kilometrų greitį pasiekia per 6 sekundes, o jo greitis yra apribotas iki 160 kilometrų per valandą. Tačiau bene svarbiausias parametras, kuriuo vadovaujasi „Instagramo“ karalius – čia gal tilpti išties daug pusnuogių gražuolių.