„Snow Arenos“ direktorius Andrius Stasiukynas pasakoja, kad visi norintys jau dabar gali dalyvauti nuotraukų konkurse „Kaip išmokau slidinėti“. Konkurso dalyviai kviečiami skelbti savo nuotraukas Druskininkų uždaros slidinėjimo trasos „Facebook“ paskyroje.

„Daugiausiai „patinka“ įvertinimų surinkusios nuotraukos autorius bus apdovanotas metiniu slidinėjimo abonementu. Kaip ir kasmet, gimtadienio proga ištikimiausiems savo lankytojams dovanosime 100 metinių abonementų po 199 eurus. Paprastai jie ištirpsta per kelias valandas“, – pasakojo A. Stasiukynas.

Rugpjūčio 28 dieną, penktadienį, 20 val. pirmąjį kartą „Snow Arenoje“ vyks snieglenčių varžybos „Snow Summer JAM“. Taip pat slidininkai ir snieglentininkai kviečiami į naktinį slidinėjimą nuo 19 val. iki 3 val. nakties. Gimtadienio proga pramogaus ne tik žiemos sporto entuziastai, bet ir kiti ekstremalių pojūčių mėgėjai.

„Norintys galės išbandyti naktinių kartingų trasą, o adrenalino fanatikus kviesime pasimėgauti naktiniu šuoliu nuo „Snow Arenos“ stogo. Norime, kad kiekvienas šventės dalyvis patirtų neužmirštamų įspūdžių ir gerų emocijų. Tikimės, kad šis sezonas bus dar aktyvesnis ir sėkmingesnis tiek mėgėjams, tiek profesionaliems sportininkams“, – kalbėjo „Snow Arenos“ direktorius.

Pasak jo, šiemet vyks ne tik tarptautinės slidinėjimo varžybos, bet ir žiemos sporto entuziastų pamėgtos varžybos, kuriose jie galės palenktyniauti su bendraminčiais. Taip pat netrūks ir kitų renginių, kurie vyks šalia slidinėjimo komplekso.

Artimiausias jų – rugsėjo 18-19 dienomis vyksiančios šoninio slydimo varžybos „Snow DRIFT 2015“. Jose dėl geriausiųjų vardo kovos pajėgiausi šios sporto šakos pilotai. Žiūrovai galės mėgautis ne tik įspūdingais vaizdais, stebėti automobilių paradą, bet ir patys palenktyniauti kartingų trasoje.

„Mūsų tikslas – tapti dar didesniu aktyvaus sporto ir ekstremalių pojūčių mėgėjų traukos centru. Džiaugiamės tendencija, kad kasmet vis daugėja žmonių norinčių išmokti slidinėti skaičius. Pavyzdžiui, snieglenčių stovyklos, kurios tradiciškai yra organizuojamos kelis kartus per metus – perpildytos. Mūsų žiniomis, vietų į vaikų rudens sezono stovyklą jau nebėra“, – pasakojo A. Stasiukynas.

Dar vienas svarbus metų pasiekimas – „Snow Arenos“ trasas įvertino ir Tarptautinė slidinėjimo federacija (FIS). Lapkričio 7-8 dienomis Druskininkuose vyks „Baltic Cup 2015-2016“ FIS varžybų pirmasis etapas.

„Turime visas galimybes arenoje įrengti tarptautinius standartus atitinkančias varžybų trasas. Tikimės, kad taip prisidėsime ne tik prie perspektyvių Lietuvos žiemos sporto atstovų meistriškumo didininimo, bet ir padėsime užaugti naujiems talentams“, – viliasi arenos direktorius.