1988 metais Sovietų Sąjungos kino teatruose pasirodęs filmas „Mažoji Vera“ tapo tikra bomba – į kino sales plūdo šimtai tūkstančių žiūrovų, kuriuos traukė ne tik dramatiška jaunos moters istorija, bet ir pirmosios atviresnės sekso scenos. Sovietų imperijos paaugliai, sugebėję apgauti kasininkes ir prasmukti į suaugusiems skirtą filmą, išsižioję laukė akimirkų, kuriose galėjo išvysti nuogas Natalijos Negodos krūtis.

„Mažoji Vera“ ir Natalija Negoda pradėjo sekso revoliuciją šalyje, kurioje, kaip buvo teigiama, „sekso nebuvo“.

Nors filmo vinimi daug kas vadino sekso scenas, tačiau buvo įvertinta ir „Mažosios Veros“ dramaturgija - filmas ne viename tarptautiniame festivalyje pelnė prestižinius apdovanojimus. O pati Natalija Negoda netrukus sulaukė ir asmeninio pripažinimo – 1989 metų gegužės mėnesį amerikiečių žurnalas „Playboy“ savo viršelį papuošė 26 metų rusaitės nuotrauka, o leidinio puslapiuose buvo publikuota kraują kaitinanti erotinė fotosesija.

Nors daug kas Natalijai Negodai prognozavo stulbinančią karjerą, ji pirmenybę skyrė šeimyniniam gyvenimui – ištekėjo už Amerikoje įsikūrusio rusų emigranto ir filmavimo aikštelėse pasirodydavo tik epizodiškai.