Kol kas čia ryškus lyderis – portalo vyriskai.lt jau aprašytas ekstravagantiškas pokerio lošėjas Danas Bilzerianas, tačiau jam ant kulnų mina jo geras bičiulis, 42 metų Los Andželo milijardierius Tony Toutouni.

Praėjus aštuoniems mėnesiams po atsiradimo „instagrame“, jis jau turėjo 750 000 tūkstančių sekėjų, o šiandien jų skaičius jau pasiekė milijoną. Žinoma, palyginus su dešimties milijonų Dano Bilzeriano sekėjų armija tai atrodo niekingai mažai, tačiau žaidimas dar nebaigtas – kalbant krepšinio terminais, dar net neįpusėjo pirmas kėlinukas.

Tony Toutouni gyvenimo akimirkos. instagram.com nuotr.

Tony Toutouni paskyros „instgrame“ turinys nelabai skiriasi nuo Dano Bilzeriano: pusnuogės pupytės, krūvos išbarstytų grynųjų, brangūs automobiliai, privatūs lėktuvai ir akimirkos iš pašėlusių vakarėlių. Tiesa, skirtingai nei „instagramo karaliumi“ tituluotas jo bičiulis, 42 metų verslininkas nuo savo namo stogo į baseiną pornožvaigdžių nemėto, nors nuotraukose ypač dažnai rodo ištiestą vidurinį pirštą.

Tony Toutouni gyvenimo akimirkos. instagram.com nuotr.

Nors apie Tony Toutouni nerašo įtakingi verslo leidiniai „Forbes“ ar „Fortune“, pastaruoju metu jam žiniasklaidos dėmesio netrūksta – vusuomenę (nors dalis jos ir niekina socialinių tinklų karaliukus ir princeses) domina jų gyvenimas, apie ką liudija ir milijoninės sekėjų armijos „instagrame“.

Tony Toutouni gyvenimo akimirkos. instagram.com nuotr.

Tony Toutouni maloniai pasakoja savo sėkmės istoriją, kaip būdamas vos 19 metų jis įsigijo naktinį klubą, vėliau sėkmingai jį pardavė ir įsigijo kitą – dar pelningesnį. Vėliau – automobilių salonai, restoranai ir barai, jų pirkimas ir pardavimas, pardavimas ir pirkimas.

Tony Toutouni gyvenimo akimirkos. instagram.com nuotr.

Tony Toutouni yra jau 42-iejų, tačiau kol kas savo vienintelės nesutiko. Jis ir nesijaučia esąs vyresnio amžiaus. „Kaip vienišas vaikinas aš susitikinėju su daug, daugybe merginų. Kai esi jaunas, turtingas ir gyveni Los Andžele, nėra sunku susitikti su kokia noria mergina“, - sako „jaunas“ verslininkas. Verslininkas, žinoma, supranta, kad jo skelbiamos nuotraukos, vieniems kelia pasigėrėjimą tokiu gvenimo būdu, kitiems – pavydą, tretiems – neapykantą. „Feministės manęs aistringai neapkenčia, o bažnyčia nori mane išgydyti“, - nusijuokia milijardierius, dosniai aukojantis vaikams, o taip neatsisakantis paremti merginas, trokštančias grožio klinikose pasididinti krūtines.

Tony Toutouni gyvenimo akimirkos. instagram.com nuotr.