Be abejo, yra ir kitų priežasčių: sunku priderinti, gražiai atrodo tik vasarą, nevyriškai atrodo, juokingai atrodo. Visos šios priežastys yra visiškai teisingos ir baltos vyriškos kelnės yra tas aprangos elementas, kuris tikrai nėra privalomas ar be kurio nebūtų įmanoma gyventi, pastebi vyrų stiliui skirto tinklaraščio apžvalgininkas Algirdas Gricius.

Algirdas Gricius. Asmeninio albumo nuotr.

Tad, kodėl gi jas reikėtų turėti, jeigu su jomis yra tiek daug problemų? O todėl, kad su jomis galima sukurti ypač puikiai ir išskirtinai atrodančių aprangos derinių, kurių nepavyks padaryti su kitų spalvų kelnėmis.

Be abejo, baltos kelnės tikrai patiks ne kiekvienam, tačiau, jeigu išdrįsite jas nusipirkti, tai šis straipsnis turėtų jums padėti jas maksimaliai išnaudoti. 

Beje, vienas esminis dalykas, kuris yra labai svarbus vilkint baltas kelnes – gražiausiai jos atrodo tuomet, kada prie jų yra avimi batai su nematomomis kojinėmis.

Visgi, jeigu tai jums šiek tiek per daug neįprasta, tuomet galite mūvėti kojines. Saugiausias variantas yra šviesių spalvų kojinės. Beje, jeigu nuspręsite mūvėti baltas kojines, tai tos, su kuriomis žaidžiate tenisą ar einate į sporto salę tikrai netiks – nuspirkite plonas, klasikines iš medvilnės pasiūtas kojines.

Taigi, galima keliauti prie pagrindinių keturių aprangos kombinacijų, su kuriomis galima derinti baltas kelnes:

baltos kelnės ir marškinėliai trumpomis rankovėmis;
baltos vyriškos kelnės ir megztinis;
marškiniai ir baltos kelnės;
baltos vyriškos kelnės ir švarkas.

Baltos kelnės ir marškinėliai 

Baltos kelnės ir megztinis


Baltų kelnių ir megztinio kombinacija gali būti tiek kasdieniška, tiek labiau formali, kuomet po megztiniu yra vilkimi marškiniai ir (nors nebūtinai) kaklaraištis.

Kasdieniam variantui tinka tie patys patarimai kaip ir vilkint marškinėlius. Jeigu norite atrodyti solidžiau ir vilkite po megztiniu marškinius, tuomet apsiaukite ir šiek tiek formalesnius batus: suvarstomus rudus Derby, Monk strap ar Loafer tipo.

Baltos kelnės ir marškiniai

Derinant marškinius ir baltas kelnes galima sukurti labai spalvintų, linksmų ir originalių derinių. Tai puiki proga apsivilkti savo ryškiausius ir labiausiai raštuotus turimus marškinius. Esant karštesniam orui drąsiai galite vilkėti lininius marškinius.

Beje, prieš išeinant iš namų, ne pro šalį būtų paskaityti apie tai,kada marškinius susikišti, o kada ne.

Baltos kelnės ir švarkas


Švarkas – puikiai atrodantis ir universalus drabužis, kuris gali būti vilkimas labai įvairiai: kaip kostiumo dalis, su kelnėmis, džinsais ir netgi šortais. Baltos kelnės taip pat yra ne išimtis – prie jų švarką taip pat galima puikiai priderinti.

Kasdienis derinys


Labiau kasdienis švarko ir baltų kelnių derinimo variantas, kuomet jis yra apsivelkamas tiesiog ant marškinėlių trumpomis rankovėmis. Ši kombinacija puikiai tiks pasivaikščiojimams vakarais po miestą.

Formalus derinys


Karštomis vasaros dienomis su baltomis kelnėmis galima sukurti ir pakankamai formaliai atrodančia kombinaciją, kuri tiks ir į darbą, ir į restoraną. Tam geriausiai tiks šviesiai pilkos ar tamsiai mėlynos spalvos švarkas ir šviesūs marškiniai.

Batus, kurie gražiausiai atrodys, jei bus tamsiai rudos spalvos, galite avėti tiek su paprastomis, tiek su nematomomis kojinėmis.

Reziumė


Taigi, penkios skirtingos aprangos kombinacijos, kurias galite sukurti mūvėdami baltas kelnes. Greitai išsipurvinančios ir dažniausiai mūvimos tik vasaros sezono metu saulėtomis dienomis, jos, ko gero, turi labai nedidelę tikimybė atsidurti jūsų drabužių spintoje, tačiau suteikite joms progą ir pamatysite kaip nepasigailėsite.

Nebijokite, kad kelnės išsiteps – juk baltus marškinius irgi sutepate ir per daug nesukdami galvos kišate į skalbimo mašiną. Be to, šių kelnių juk nemūvėsite kiekvieną dieną, o tik tuomet, kai bus saulėtas, šiltas oras ir norėsite atrodyti stilingai, gražiai ir šiek tiek kitaip nei aplinkiniai.