Susitvarkykite savo spintą (ir nuraminkite sąžinę) – atsikratykite šių 14 dalykų, kad atsirastų vietos naujiems, patariama purewow.com.

1. Senos pamergių suknelės. Patikėkite, jūs daugiau niekada jų neapsivilksite. Bet jos gali praversti kokiai paauglei, kuri neturi daug pinigų, bet nori gražiai atrodyti per išleistuves.

2. Visi dėmėti ir skylėti drabužiai. Jūs jau bandėte valyti. Bandėte taisyti. Dabar pabandykite išmesti.

3. Ištampytos liemenėlės. Taip, kokybiški apatiniai yra brangus malonumas. Bet nepamirškite, kad mes, moterys, esame vertos tokios investicijos (Nauja, tinkamai parinkta liemenėlė gali padėti nusimesti penkerius metus).

4. Baisiai nepatogūs aukštakulniai. Mėgstamiausi pasimatymo bateliai taip trina, kad nusiavus juose matyti kraujo balos? Ką jūs sau galvojate?

5. Virvelinės kelnaitės, labiau primenančios tarpdančių siūlą. Ar tikrai manote, kad dar reikia aiškinti kodėl?

6. Nutrintos, jau kone peršviečiamos tamprės. „Žemyn žiūrintis šuo“ su tokiomis tamprėmis atrodo gan nepadori jogos poza.

7. Trumpos, aptemptos suknelės. Ypač tos, kurias apsirengusios jaučiate, kad vienu metu svaigsta galva ir kietėja viduriai.

8. Nelabai dailiai gulintys kostiumėliai. Ypač tas, kurį vilkėjote eidama į savo pirmąjį pokalbį dėl darbo.

9. Impulsyviai įsigyti drabužiai, dėl kurių jaučiate kaltę. Tai, kad kartą neapgalvotai pasielgėte su savo kreditine kortele ir tikrai manėte, kad jums mirtinai reikia tų keistų Antrojo pasaulinio karo laikų stiliaus kelnių (tų, kurios viršuje plačios, o apačioje siauros), nereiškia, kad jums už bausmę reikia jas matyti kaskart atidarius spintą (jau dešimt metų).

10. Džinsai juokingai žemu juosmeniu. Britney Spears „Slave 4 U“ dienos jau baigėsi. Jūsų mamai nebereikia melstis kaskart, kai jūs pritūpiate pakelti nukritusių raktų. O jūsų spinta verta geresnių drabužių, pavyzdžiui, skoningų džinsų vidutinio aukštumo juosmeniu.

11. Sportinis kostiumas iš veliūro. Ta pati era, ta pati logika. „Neturiu stiliaus jausmo, o mano turtai begaliniai“ – taip byloja suderintas, rankšluostį primenantis 2004 metų kostiumas.

12. Festivalių apranga. Kam gi nepatinka vasara ir muzikos festivaliai po atviru dangumi. Tik nebūtina juose atrodyti lyg pusamžei hipei.

13. Marškinėliai su kadaise buvusiu juokingu užrašu. Niekas neabejoja tuo, kad jūs nenorite jų išmesti. Bet gal vertėtų juos laikyti banko seife, kad po to galėtumėte juos įtraukti į savo testamentą ir perduoti vaikams.

14. Visi per ankšti drabužiai. Visi drabužiai, skirti tam laikui, kai „pagaliau numesiu tuos paskutinius 5 kilogramus“, kas rytą yra nemalonus priminimas. Atsikratykite jų, o kaskart už tai, kad sveikai maitinatės ir sportuojate, apdovanokite save kuo nors nauju.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)