Drauge su Joringiu Šatu stilistų duetą „ŠaŠa“ sudariusi stilistė Viktorija Šaulytė mėgsta eksperimentuoti su ryškiomis detalėmis ir kitoms pataria tai daryti, nes taip gyventi įdomiau!

„Man patinka, kai vieną ir tą patį drabužį galima dėvėti keletu skirtingų būdų ir net skirtingomis progomis. Tarkime, klasikinio stiliaus suknelę derinti prie tinklinių (angl. „fishnet“) pėdkelnių, blizgių storapadžių sportinio tipo batelių ir talpios odinės kuprinės. Taip pasipuošusi mielai einu į paskaitas. Dažnai turiu vienu metu būti keliose vietose, todėl į kuprinę įsimetusi aukštakulnius ir lūpų dažus, savo laisvalaikio įvaizdį greitai pakeičiu į vakarinį. Juk tai taip patogu!“, – pranešime spaudai cituojama V. Šaulytė.

Žaismingą, tačiau kartu ir funkcionalų stilių Viktorija sukūrė ir Kaune neseniai atsidariusio lietuvių dizainerių drabužių bei aksesuarų butiko „RAZINA boutique & studio“ fotosesijai.

Fotosesija, kurios devizas „Girls just wanna have fun“ (liet. „Merginos nori linksmybių“), visiškai atspindi butiko koncepciją ir kviečia merginas atrodyti žaviai, smagiai ir stilingai kiekvieną dieną!

Stilistė džiaugėsi, kad šiame butike sau tinkamų drabužių gali rasti ir jaunos merginos, ir vyresnės moterys, mat tiek dydžių, tiek modelių pasirinkimas itin platus – nuo puošnių šilko suknelių, iki klasikinio tipo kostiumų. Be to, Viktorija Šaulytė čia atrado ne tik gerai žinomus prekės ženklus, tokius kaip „Female“, „Top To Bottom“, „Rūta rengia“, „Go.mante“, „Jovita Martin“, tačiau ir neseniai į lietuviškos mados rinką įžengusių tikrų „razinų“ – „Tauri look“, „Ursula“, „Luvina wear“ ir kitus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)