Istorinių karališkųjų rūmų internetiniame tinklalapyje pranešama, kad princesės Dianos drabužių parodoje lankytojai galės suprasti jos stiliaus raidą, pradedant nuo kuklios aprangos jos pirmųjų viešų pasirodymų metu, baigiant elegantiška bei pasitikėjimu trykštančia apranga vėlesniais gyvenimo metais.

Parodoje bus galima pamatyti gražią, šviesiai rožinę, dizainerio David‘o Emanuel‘io kurtą palaidinę, su kuria princesė buvo įamžinta savo sužadėtuvių portrete 1981 metais ir įspūdingą tamsiai mėlynos spalvos aksominę dizainerio Victor‘o Edelstein‘o suknelę, kurią Velso princesė vilkėjo Baltuosiuose rūmuose (angl. White Hall), šokdama su John‘u Travolta.

Parodos „Diana: Her Fashion Story“ kuratorė Eleri Lynn pareiškė: „Velso princesė Diana buvo viena labiausiai fotografuojamų moterų pasaulyje ir kiekvienas jos stiliaus pasirinkimas būdavo atidžiai išnagrinėjamas.“

„Mūsų paroda vaizduoja jaunos moters istoriją, kuri turėjo greitai išmokti karališkų ir diplomatiškų aprangos taisyklių ir kuri proceso eigoje tapo britų mados industrijos ir dizainerių dėmesio centru“, - pridūrė Eleri Lynn.