Gucci

2017 m. pavasario-vasaros sezonui mados namai „Gucci“ pristato akinių modelio My Little Tiger specialų leidimą. Plačioje spalvų paletėje dominuoja abu populiariausi klasikiniai atspalviai, o dvisluoksnio plastiko rėmeliams individualumo suteikia puikiai atpažįstami ikoniniai „Gucci“ raštai: ševrono ir herbariumo.

Pagrindinėje akinių kolekcijoje taip pat puikuojasi madingi apvalūs akiniai metaliniais rėmeliais ir populiarusis aviatoriaus akinių modelis, išsiskiriantis rafinuotais ir novatoriškais „Gucci“ WEB elementais – prekės ženklo simboliu tapusia žalia ir raudona juostele ant plastikinio stiklų apvado.

Saint Laurent

2017 m. pavasario-vasaros „Saint Laurent“ kolekcijoje dominuoja sumoderninta ikoninio SL 1 modelio versija – klasikiniai, itin populiarūs, mados namų „Saint Laurent“ vizitine kortele tapę akiniai nuo saulės, pasižymintys tiesia antakių linija ir vis ryškiau įsitvirtinantys gatvės mados tendencijose. Spalvų paletėje dominuoja itin populiari aukštosios mados juoda ir blyški ruda, derinamos su moderniais veidrodiniais baltais stiklais.

Alexander McQueen

Mados namai „Alexander McQueen“ pristato kolekciją The Cut Lens – naują ir vyrams, ir moterims skirtą 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijos akinių modelį. Galima rinktis net iš aštuonių skirtingų novatoriška stiklų konstrukcija ir netikėtais spalvų deriniais išsiskiriančių akinių atspalvių, sukurtų specialiai šiam modeliui. Pagrindiniuose atspalvių deriniuose dominuoja rožinė, auksinė, mėlyna ir žalia.

McQ

Nuo „Alexander McQueen“ atskilęs prekės ženklas „McQ“, įkūnijantis urbanistinį ir jaunatvišką Londono įvaizdį, pristato naują, minimalistinį, į dizainą orientuotą akinių elementą - Gravity bar – viengubą metalinį skersinį, jungiantį stiklus akinių viršutinėje dalyje.

Dar viena prekės ženklo „McQ“ naujovė – derinių (capsule) kolekcija „McQ kregždė SS17“ („McQ Swallow SS17“), kurioje dominuoja vyriški ir moteriški modeliai, išsiskiriantys paryškinitais kampais ir geometrinėmis figūromis, rožiniais dvigubo veidrodžio plastikiniais lęšiais akiniuose nuo saulės ir „McQ kregždės“ („McQ Swallow“) logotipu ant akinių kojelių.

Bottega Veneta

Mados namų „Bottega Veneta“ vizitinė kortelė – išskirtinė odos pynė Intrecciato. 2017 m. pavasario-vasaros sezono akinių vyrams ir moterims kolekcija, pasižyminti mados kolekcijų įkvėptu stiliumi, siūlo lengvesnę klasikinio Intrecciato elemento koncepciją, kuriai būdinga novatoriška konstrukcija, dvi ikoninės kniedės ir lankstas su išgraviruota vidine plokštele.

Ypatingai moteriškas katės akių formos modelis išsiskiria kontrastuojančių spalvų dvigubų stiklų konstrukcija. Ties antakiais įterpti modernūs lęšiai su veidrodine danga. Vyriški akiniai su dvigubu viršunosės tilteliu išsiskiria ryškiu penktajam praėjusio amžiaus dešimtmečiui būdingu charakteriu, pagyvintu šiuolaikinėmis detalėmis.

Stella McCartney

2017 m. pavasario-vasaros sezonui, kuris sutampa su pirmosios vyrams skirtos Stella McCartney akinių kolekcijos pristatymu, mados namai siūlo naują vyriškų ir abiem lytims skirtų akinių nuo saulės liniją.

2017 m. pavasario-vasaros „Stella McCartney“ moteriškų akinių kolekcijoje dominuoja išskirtiniai mados kolekcijų įkvėpti modeliai, išsiskiriantys Stella medžiagomis ir tekstūromis: Eco-Python, Eco-Leopard ir Eco-Croco.

Puma

Nuo 1948 metų „Puma“ kuria naujas „žaidimo taisykles“, paremtas greičiu, stiliumi ir inovacijomis. 2017 m. pavasario-vasaros sportinio stiliaus kolekcijoje sporto paveldas derinamas su urbanistiniais akinių modeliais, išsiskiriančiais madingomis ir patogiomis dėvėti formomis, išraiškinga spalvų palete ir grafika.

Dominuojančios tendencijos: ikoninė „Puma“ Suede – alkantaros audinys ir madingų atspalvių derinys, vieną spalvą dengiant kita, ir Mixing style – įvairių medžiagų derinys regos korekcijai skirtiems akiniams, išsiskiriantis ikoninėmis kojelėmis su gumos intarpais ir stilių derme.

Pomellato

Aukščiausia kompetencija, netikėtos detalės ir išradingos formos – kiekvieną sezoną „Pomellato“ transformuoja ikoninius juvelyrikos elementus į naujas akinių kolekcijas. Rezultatas – neprilygstamas mados įkvėptas stilius. Naujieji akiniai nuo saulės M’Ama Non M’Ama perteikia unikalią juvelyrikos dirbinių energiją su visa jos spalvingumo, jausmingumo ir gundymo jėga. Ir aviatoriaus, ir katės akių formos modeliai pasižymi netikėtomis apimtimis ir iš pirmo žvilgsnio nesuderinamais kontrastais – netradiciškai įstrižai spalva dengtais stiklais ir ketvertu kabošonų (pusbrangių akmenukų) rėmelių priekyje – ryškiu charakteriu pasižyminčiais mažais taškeliais, atskleidžiančiais M’Ama Non M’Ama papuošalų esmę ir unikalumą.

Boucheron

Naujoji „Boucheron“ akinių linija – tai duoklė ikoninei 1968 metų šių mados namų kolekcijai Serpent Bohème.

Rafinuoti akiniai nuo saulės drąsiai įlieja kvintesenciniam prekės ženklo simboliui modernumo ir subtilaus bohemiško stiliaus (boho chic) patrauklumo. Prabangios detalės ir neprilygstamas meistriškumas neleidžia pamiršti unikalių juvelyrikos dirbinių ir akinių stiliaus sąsajų.

Šiuolaikiniai, tačiau kerintys vintažine dvasia, Serpent Boheme akiniai subtiliai dekoruoti prekės ženklo vizitine kortele tapusiais elementais – tai ir kristalų žėrėjimas, ir paauksuotas metalas, ir paslankumo efektas, ir gyvatės odos tekstūra, gaunama liejimo į vaškinius modelius būdu, įprastai naudojamu juvelyrikoje.

Italia Independent

„Italia Independent“ – stilingas ir kūrybiškas prekės ženklas, skirtas mėgstantiems laisvę. Jame puikiai dera mada ir dizainas, tradicijos ir inovacijos.

„Italia Independent“ – pirmasis prekės ženklas, akinių gamyboje panaudojęs aksomo efektą UV Lux ®, pasiskolintą iš automobilių pramonės ir pirmiausia taikytą paviršiaus dengimui. 2017 m. pavasario-vasaros kolekcijoje dominuoja aksominio akmens efektas – ketvirtasis ikoninio dengimo aksomu dengto paviršiaus.

Naujiems modeliams būdingos ryškios spalvos ir matiniai paviršiai. Plokšti stiklai, reguliuojamos nosies pagalvėlės ir kojelių galiukai užtikrina maksimaliai komfortišką akinių dėvėjimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)