„Šie marškiniai jau lyg tapo mano vizitine kortele - jie yra atpažįstami, ekstravagantiški, tačiau tuo pačiu ir lengvai derinami bei minimalistiniai. Klientės pasakoja, kad juos vilkint jas stabdo kitos moterys gatvėje ir teiraujasi, kur juos būtų galima įsigyti.“, - pasakoja dizainerė.

Kitai dienai Conchita pasirinko panašaus silueto, tik šiek tiek ilgesnius ir dar drąsesnius bei kitoniškesnius juodus Dianos Paukštytės sukurtus marškinius. „Tai, jog Conchita Wurst pastebėjo mano kūrybą - man tai išties malonus įvertinimas“, - džiaugiasi dizainerė.

Diana Paukštytė yra mados ženklas, išpažįstantis modernaus avangardo žanrą, kuris atsiskleidžia minimalistinėmis androgeniškomis formomis moderniame miesto kontekste. Kūrybos kryptis išsiskiria ir yra įsimintina savo tamsia, melancholiška ir šiek tiek mistifikuota bei trapia moteriška estetika, o juoda ir balta spalvos yra pagrindinės ir svarbiausios herojės mados ženklo kuriamoje istorijoje. Dizainerė vertina „unisex“ stilistiką ir deda lygybės ženklą tarp lyčių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)