„Ši mergina puikiai atspindėjo ypatingai išraiškingą Pietų Amerikos ir šios kolekcijos charakterį. Fotosesijos metu visa kūrybinė komanda buvo brazilai, kurie nustebino atvirumu, jautrumu. Jie laisvai bendrauja ir nesivaržo, nors kalba dažniausiai tik portugališkai, bet tai jiems netrukdo palaikyti emocingą pokalbį. Anglų kalba čia visai nereikalinga, gali su jais net ir lietuviškai kalbėti - rezultatas tas pats”, - patirtimi Rio de Žaneire dalinosi Ingrida Jasinskė.

Pradžioje fotosesijos idėja atrodė sunkiai įgyvendinama

Paprašyta atskleisti, kodėl lietuviškų odinių aksesuarų kūrėja nukeliavo beveik į kitą pasaulio kraštą, kad įamžintų naujausius savo darbus, prekinio ženklo kūrybos vadovė buvo atvira. „Brazilija visada žavėjo savo spalvingumu ir nesibaigiančiu judesiu. Fotosesijos mintis gimė iš karto vos pradėjus planuoti egzotišką kelionę į Rio de Žaneirą, tam turėjome daugiau nei pusę metų. Taigi, visos rankinės išvydo pasaulį jau turėdamos viziją, kad keliaus į Rio.

Rugpjūtis ten yra žiemos laikas ir pasitiko mus „vos” su 25-30 laipsnių šilima. Fotosesijos metu nuolatos juokavau, kad rankinės iš braziliškos žiemos visai netrukus persikels į lietuvišką rudenį“, - sakė Ingrida Jasinskė. Moteris prisipažino, kad pradžioje fotosesijos idėja atrodė sunkiai įgyvendinama, nes sudėtinga buvo rasti profesionalų komandą, kuri sukurtų romantiškos ir puikiai savo tikslus žinančios moters viziją. Tiesa, galiausiai Rio de Žaneire tebevykstant olimpinėms žaidynėms pavyko rasti ir kolekcijos veidą - Ester Dias, ir visą komandą.

Rudens - žiemos rankinių išskirtinumas - griežtos formos bei modernios detalės

Kokia gi toji brazilišku temperamentu persmelkta rudens - žiemos aksesuarų kolekcija? Ir kokios rankinės bus pačios madingiausios naująjį sezoną? Pasak Ingridos Jasinskės, rudenį studija pasitinka griežtomis formomis bei moderniomis detalėmis, tačiau ilgaamžiškumas ir funkcionalumas - užnugaryje nelieka.

„Naujoji kolekcija skirta romantiškai, tačiau išrankiai miesto moteriai, kuriai kasdien nešiojama rankinė yra nepakeičiamas aksesuaras ir savito stiliaus pareiškimas. Iš dažnai šaltajam sezonui pasirenkamų tamsių atspalvių ir blankių siluetų, šiemet verta nebijoti išsiskirti ryškesnėmis rankinių formomis“, - kolekcijos detales atskleidė prekinio ženklo vadovė.

Ji taip pat paminėjo, kad didžioji dalis naujos kolekcijos rankinių pagamintos iš labai tvirtos, kietos odos, kuri puikiai išlaiko formą ir suteikia griežtumo. Kalbant apie 2016-2017 m. rudens - žiemos spalvų paletę, Ingrida Jasinskė pabrėžė, kad joje dominuoja tamsiai mėlyna, garstyčių spalva ir klasikinė juoda.

Atsiranda naujas požiūris į rankines – nebereikia stengtis sutalpinti viso gyvenimo

Pasitinkant rudenį, pašnekovė siūlo toliau tęsti draugystę su kuprine, nebijoti jos derinti tiek prie oficialios aprangos, tiek skirtos laisvalaikiui. „Kuprinė yra patikima ir patogi kompanionė miesto ritme gyvenančioms maksimalistėms, taip pat išmintingoms mamos, kurių rankos skirtos svarbesniems tikslams – laikyti savo mažylio rankutę, kad šis nepargriūtų”, - kalbėjo Ingrida Jasinskė.

Kūrėja paminėjo, kad šiuo metu atsiranda naujas požiūris į rankines – nebereikia stengtis sutalpinti viso gyvenimo vienoje rankinėje, svarbu susidėti tik tai, kas būtina. Ne kiekybė, o kokybė ims viršų ir priverčia susimąstyti, kas iš tiesų reikalinga ir ką derėtų turėti savo branginamoje rankinėje.

„Moterys šį sezoną ieškodamos rankinės, turėtų būti budrios, nes teks išmokti susidėlioti prioritetus. Taip pat siūlau mažiau dėmesio skirti rankinės derinimui prie aprangos, avalynės ar kitų aksesuarų, nes ji turėtų ne pasimesti monochroniniame derinyje, tačiau kaip tik išsiskirti”, - įžvalgas apie šio sezono tendencijas pateikė Ingrida Jasinskė. Anot jos, rudens - žiemos rankinių kolekcija ištisą rudenį alsuos karštu Brazilijos ritmu ir ragins šiek tiek atsipalaiduoti ir pasimėgauti nuostabiai krentančiais rudeniškais lapais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)