Ramunė šį sezoną naudoja ryškias spalvas – ciklamenų rožinę ir sodrią oranžinę derina kartu su juoda, balta, anglies pilkumo ir Burgundijos raudona, rašoma pranešime spaudai.

Ryškios spalvos praskaidrina dažnai nuobodų žieminės aprangos spalvų koloritą. Ar tai būtų padidinto modelio paltai, derinami su megztiniais aukštu kaklu ir midi ilgio kelnėmis, ar ilgo sijono paaukštintu liemeniu ir marškinių su trijų ketvirčių rankovėmis kombinacija, ryškios spalvos pagyvina drabužių derinį ir suteikia daugiau impresijos.

Šį sezoną yra siūloma dėvėti ilgaaulius batus virš kelių. Derinami su daugeliu kolekcijos ansamblių, batai tampa ne tik aprangos akcentu, bet ir sukuria prabangos įspūdį. Be viso to, šio sezono kolekcijoje yra naudojamas „vištos kojelės“ raštas. Kuriamas iš odinių detalių ir kailio, raštas yra naudojamas kaip aplikacija sijonams ir palaidinėms, bei kaip akcentas megztiniams.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (39)