„Mane įkvėpė vienas praėjusios vasaros momentas: po dar vienos darbo dienos, kurios metu teko išspręsti daugybę skubių reikalų, sugalvojau pabėgti atsipalaiduoti prie ežero. Įsėdau į mašiną, važiavau per laukus, už lango keitėsi vaizdiniai: tai pievos, tai grūdų laukai. Pro langą pūtė vėjas, aš skubėjau, jaučiausi tokia gyvybinga. Sustojau prie ežero. Aplink - nė gyvos dvasios. Išlipau iš mašinos, greitai išsispyriau iš batų, pėdos pajautė drėgną žolę. Ji visad jaučiasi šiek tiek drėgna, nesvarbu, ar tai būtų tiesa, ar ne. Žaibiškai nusirengiau ir įšokau į ramiai manęs laukusį ežerą. Ta pirmoji minutė pasineriant į vandenį – euforija. Kasdienis stresas, darbų sąrašai, viskas išnyko. Liko tik tas džiaugsmas, kad ir vėl vasara. Taip žiūrint į prieš saulę tyliai raibuliuojantį vandenį ir užgimė pirmosios naujos kolekcijos idėjos”, - prisiminė Eglė, save juokais pristatanti kaip daugialypę asmenybę.

Širdyje ji – nerimstanti keliautoja. Gyvenimo aprašyme ji – tarptautinio pripažinimo sulaukusio mados ženklo dizainerė. Kasdienybėje ji – šeimą, darbą ir laisvalaikį derinanti, nuolatos skubanti miesto moteris.

Rudens/Žiemos kolekcijoje vasarą primenančios spalvos šiek tiek prigesintos, pritaikytos vėsiajam sezonui. Audiniai – kur kas minkštesni ir švelnesni. Visa tai pagardinta netikėtomis detalėmis: stebina milžiniški raukiniai, o rankovės akivaizdžiai per ilgos. Kolekcijoje atsirado keli medvilninių marškinių modeliai, pasiskolinti iš vyriškos drabužinės. „Vyriškų-moteriškų stilių maišymas – tipinis mano dizaino braižas. Kaip ir keistos, tarsi ne vietoje atsidūrusios detalės”, - sakė dizainerė.

Ši jos kolekcija žymi naują D.EFECT gyvavimo etapą: nuo šiol D.EFECT kolekcijas galės įsigyti moterys ir iš Kauno, Klaipėdos, Panevėžio. Anksčiau tokią galimybę turėjo tik sostinės gyventojos bei viešnios. “Pradedame bendradarbiavimą su City parduotuvių tinklu, nekantrauju susipažinti su platesniu klienčių ratu. Be to, turime ir kitų naujovių – rudenį pasirodys D.EFECT batai. Rengiu kolaboraciją ir su dar vienu lietuvių kūrėju – išbandysime man visai naujas produktų kategorijas”, - pasakojo E.Žiemytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)