Apleista, tačiau kultūriškai svarbi erdvė pasitarnavo kaip fonas iliustruoti kultūrų ir laikmečių sandarą. Fotosesiją įamžino Lietuvoje ilgą laiką nedirbęs, garsus mados fotografas Rokas Darulis, o kitoje objektyvo pusėje kolekciją pristatė žymi Lietuvos manekenė Julija Steponavičiūtė. Už kūrybinę fotosesijos koncepciją buvo atsakingos E. Žiemytė ir meno vadovė Rūta Kiškytė.

“Pasirinkta lokacija buvo tiesiog įkvėpianti. Buvusių sporto rūmų apskuręs, bet istoriją išsaugojęs fonas apgaubė modelį mistiška skraiste ir priminimu apie laikmečių sandūrą. Mano darbas buvo tai kuo tiksliau užfiksuoti nuotraukose, ir aš neabejoju, kad tai pavyko puikiai. Visa komanda buvo įkvėpta vietos, ir tai tikrai atsispindės naujosios kolekcijos kadruose”, - pasakojo R.Darulis.

Su nauja Pavasario/Vasaros kolekcija D.EFECT taip pat pristatys naują drabužių liniją, pavadinimu I’M PERFECT. “Ši laisvalaikio linija išsiskirs savo veržlumu ir paprastumu, tokius drabužius norėsis dėvėti kasdieną. Jie bus skirti ryškiai, patogumą ir jaukumą vertinančiai asmenybei”, - kolekciją apibūdino E. Žiemytė.

D.EFECT drabužių kolekcijos abejingų nepalieka. Kontrastas tarp pasirinktos vietos ir naujosios kolekcijos šviežumo šiuolaikinės lietuviškos mados pasaulyje tikrai atneš kažką dar nematyto ir stebinančio.

Kolekcija prekyboje pasirodys 2017-ųjų metų pradžioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)