Būtent taip mano dizainerė Indrė Kvedarienė, kuri pristato naują ir nuotaikingą glaustinukų liniją: „Vasaros dar liko visas mėnesis, tad norėjau tuo dar pasidžiaugti ir sukurti kažką, kas puikiai atspindėtų visus vasaros malonumus: saulę, jūros smėlį, lauko gėles, mano mėgiamus saldumynus ir kitas vasaros pramogas“.

„Ši idėja gimė netikėtai. Juokauju, jos atostogos įkvepia. Visi bodžiai spinduliuoja gera nuotaika, geromis emocijomis. Ant bodžių pavaizduoti piešiniai, tikiuosi, teigiamai nuteiks ir jas nešiojančias moteris. Kadangi pati esu aktyvus ir vietoje nenustygstantis žmogus, tai ir drabužius kuriu tokius, kurie puikiai prisiderintų prie asmenybės ir juos būtų galima nešioti įvairiomis progomis“, – pasakojo Indrė.

Lengvi, patogūs audiniai ir vizitine kortele tapę angeliukai

„Kadangi vasara – kelionių ir įvairių nuotykių metas, „bodžiukams“ panaudotos lengvos, orą praleidžiančios ir tamprios medžiagos. Jie bus tinkami ir laisvalaikiui, ir šiltiems vasaros vakarams. Priderinus aksesuarus ši gali būti ir smagia opcija vakarėliui ar renginiams.

Bodžių spalvų pasirinkimas – itin platus. Kitaip tariant – laisvė rinktis. Glaustinukų bus galima įsigyti ir su naujai atgimusiais angelais. Taip pat su įdomiom detalėmis, gėlėmis, raštais“, – dėstė drabužių kūrėja.

Apie naujus dizainerės kurtus bodžius pasisakė ir linijos veidu tapusi Agnė Kavaliauskaitė

„Tai buvo pirmoji pažintis su Indre Kvedariene, tačiau esu maloniai nustebinta tiek jos darbu, tiek kuriamais drabužiais. Tikiu, jog kiekvienas drabužis atras savo klientą – jie labai universalūs. Tinkami tiek dienai, tiek vakarui. Mano asmeninis favoritas – bodis su guminukais. Spalvingas ir daug kur tinkantis. Jį lengva derinti, yra labai smagus ir patogus nešioti. Todėl jei ieškote vasariško ir nuotaiką keliančio drabužio, būtent tokį, patariu įsigytl“, – teigė A. Kavaliauskaitė.

„Žinau, jog įdomūs drabužiai vasarai – tiesiog privalomi. Be to, esu įsitikinusi, jog dėvint tokius – pozityvumas garantuotas. To visiems ir linkiu – kuo daugiau gerų emocijų, kuo daugiau šypsenų ir kuo daugiau pozityvumo. Taip ir atostogos, ir likusi vasara bus kur kas geresnė. Svarbu to nepamiršti!“, – pokalbį baigė visuomet gerai nusiteikusi Indrė Kvedarienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)