Purewow.com pateikia penkis variantus.

Kombinezonai

Drąsiai rinkitės kombinezonus, tik svarbu, kad jie pabrėžtų krūtinės sritį. Jums tiks V formos iškirptė, kuri vizualiai mažina krūtinę (ir nebijokite parodyti tarpelio tarp krūtų).

Palaidinės nuogais pečiais

Prie tokios palaidinės reikės liemenėlės be petnešėlių. Palaidinės pažeminti pečiai neturi veržti rankų. Patartina, kad palaidinė būtų iš lengvos medžiagos, kuri lengvai kristų ant jūsų apvalumų. Ji gali būti su vienu raukinių, bet daugiau sluoksnių raukinių pridėtų apimties, kurios jums nereikia.

Palaidinės su maža iškirpte

Tikriausiai žinote, kad megztinis aukšta atlenkiama apykakle – jums ne draugas. O palaidinės su maža iškirpte? Tinka su keliomis išlygomis: pirma, palaidinė turi būti apgludusi, antra, sijonas ar kelnės turi paryškinti liemenį.

Prigludusios palaidinės be pečių

Prigludusios palaidinės – rizikingas variantas, tačiau tinkamo silueto prigludusios palaidinės – krūtingų merginų draugės. Patartina, kad apgludusi palaidinė būtų su trumpomis rankovėmis, gali būti visiškai nuogais pečiais.

Palaidinės su raišteliais

Visada yra rizikos, kad tokio tipo palaidinės atrodys neskoningai bet kokio figūros tipo merginoms. Patarimas – tegu palaidinė būna laisva, o juostelė su raišteliais – be tarpelio per vidurį.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (51)