Jauna moteris ir 2 vaikų mama Inga dalyvauti pokyčių projekte sutiko besąlygiškai ir neturėdama konkrečių lūkesčių. Anot šukuosenų meistrės, viskas, ko ji norėjo – tai kardinaliai pasikeisti.

„Parodžiau Ingai madingus įvaizdžius ir kryptį, kokia bus. Jai labai patiko ir suintrigavo. Šeima labai laukė ir ji pati buvo labai suklususi, kas čia bus. Svarbiausia, kad absoliučiai leido kurti.“

Kadangi projekto dalyvė buvo blondinė, pasiūlyti įvaizdžiai taip pat buvo šviesūs, tik su labai ryškiomis ir aštrių spalvų sruogomis bei perėjimais. „Buvo panaudota įdomesnė technika – šviesos spindulio prasiskleidimo, spalvos sulietos kaip akvarelės. Pati bendra spalva buvo smarkiai šviesinta ir tonuota. Tada gaminome sruogų spalvą, ji buvo gaminama kaip ir menininkų drobėms. Aš parodžiau merginai, kaip ji atrodys, jai patiko“,- pokyčių proceso eigą komentavo E. Saunorytė Kinderienė.

Anot stilistės, paskui įvyko stebuklas. „Inga atsiskleidė kaip modelis, nes būdama salone ji buvo pakankamai susikausčiusi, o kai išėjome į gatvę ir paaiškinau jai, ko iš jos noriu, pasirodė, kad ji turi visus reikiamus gabumus ir duomenis – yra plastiška, puikių kūno judesių.“

Modelis: Inga
Stilistė ir kirpimo meistrė: Eglė Saunorytė – Kinderienė
Makiažas: Jolanta Lobovkina

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1620)