Į renginį atvyko ir savo mintimis apie kūną dalijosi aktorė Aistė Diržiūtė, modelis ir tinklaraštininkė Simona Burbaitė, modeliai Gabrielė Martirosionaitė, Ieva Marija Andrulytė bei kitos žinomos moterys.

„Šįkart kvietėme susirinkusias moteris bent valandai stabtelti ir įsiklausyti į savo kūną - prasidėjus pavasariui daug moterų griebiasi visko, kad padarytų drastiškus pokyčius, o mūsų abiejų prekės ženklų filosofija ir požiūris į kūną kitokie. Manome, kad pagarba sau ir savo kūnui prasideda nuo labai paprastų kasdienių dalykų - odą maitinančios kosmetikos iš natūralių aliejų bei kokybiško ir neerzinančio audinio jaukaus drabužio”, - sakė naują drabužių kolekciją pristatančios kūrėjos.

Natūralios lietuviškos kosmetikos atstovės kalbėjo apie tai, kad reikia nepamiršti, kad oda yra gyva, mūsų santykis su pasauliu prasideda nuo jos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją