Pasimatuokite, pasidomėkite – gal sužavės ir jus?

„Reikia ar ne moteriai kasdien nuo ryto iki vakaro nešioti liemenėlę?“ – tokį klausimą sau turbūt ne sykį uždavė kiekviena silpnosios lyties atstovė. Atsakymų į jį, žinoma, būta pačių įvairiausių.

O štai prancūzų mokslininkas Džynas Denisas Rouilonas iš Bezansono universiteto kategoriškai teigia, kad moterims netgi žalinga dėvėti liemenėlę, ir ragina visas žavias damas bei paneles atsisakyti šio apatinio trikotažo.

Kaip manote, kodėl? Net 16 metų moterų krūtines tyrinėjęs mokslininkas priėjo prie išvados, kad, žvelgiant į šią kūno dalį iš medicinos, fiziologijos ir anatomijos pusės, nors liemenėlė prilaiko ir pakelia krūtis, moters krūtinei iš to absoliučiai jokios naudos. Prancūzo verdiktas buvo toks: liemenėlės dėvėjimas – tai melaginga būtinybė.

Visgi veikliai moteriai tinkamai pasirinktas apatinis trikotažas yra kone vienas svarbiausių ir reikalingiausių dienos atributų. Moterys dievina individualumą, todėl labai svarbu, kad apatinis trikotažas gali pasižymėti labai skirtingomis savybėmis ir būna gana nesudėtingai pritaikomas beveik kiekvienai.

Daugelio moterų visai nežavi krūtinę didinančios, pakeliančios ar dar kitokį efektą suteikiančios liemenėlės. Ir čia joms ranką tiesia ne kas kitas, o bralečių kūrėjai. Braletės nėra kokia nors ypatinga naujovė Lietuvoje, tačiau susidomėjimas tokiomis liemenėlėmis vis sparčiau auga. Ir ne be reikalo.

Braletės ne tik atrodo labai natūraliai, tačiau suteikia išskirtinio seksualumo, moteriškumo bei gundančio paslaptingumo!
Braletė

Taigi liemenėlės be papildomų metalinių vielų, siūlių ir storo medžiagos pluošto. Kuo jos ypatingos?

Braletė – dar viena liemenėlės forma, tapusi itin madinga laikais, kai apatiniai drabužiai vis labiau darosi viršutiniais. Jos – plonytės, lengvutės, jei reikia – puikiai pasislepia po palaidinėmis ar marškinėliais. Ir puikiai atstoja tradicines liemenėles su pakietinimais ir kartais sunkiai priderinamais kaušeliais!

Tiesą sakant, renkantis tokio tipo liemenėlę tenka gerokai atidžiau rinktis savo garderobą, jeigu nesinori sulaukti ypatingo dėmesio dekoltė srityje. Tačiau to galima išvengti renkantis braletes su papildomu pamušalu.

Atstoja palaidinę

Originalaus ir šiek tiek įžūlaus dizaino seksualios liemenėlės tokios, kokių po viršutiniais drabužiais slėpti visai nesinori. Nežinote, kaip taisyklingai vilkėti braletes, kaip viršutinį drabužį, kad jos atrodytų stilingai, bet ne vulgariai? Drąsiausios su nekantrumu laukia vasaros, kad galėtų pademonstruoti, kaip efektingai braletės atrodo su…

Maksi ilgio sijonu.

Galite drąsiai dėvėti kuklią nėriniuotą braletę su sijonu kiek aukštintu liemeniu. Rinkitės solidesnės spalvos (juodos, baltos) braletę, derinkite ją su raštuotu sijonu.

Suknele, marškinėliais ar palaidine, atvira nugara ar dekoltė.

Braletė čia – nepamainomas apatinis drabužis. Jų esama tokių įvairių ir taip skirtingai iškarpytų, kad tikrai pasirinksite idealų besiūlį modelį. Ir jokių segtukų, spaudžiančių nugarą.

Perregima šilkine palaidine ar suknele.

Šiame derinyje šilkinio ar atlasinio audinio braletė – alternatyva ilgam apatinukui, kurį ne visada galima rasti parduotuvėje ir ne visada norisi dėvėti. Seksualu, nuosaikiai provokuojama ir patogu.

Drąsiausiosios braletes renkasi ir kaip viršutinį drabužį.

Tokį pavyzdį, be abejonės, įkvėpė savęs nevaržančios pramogų pasaulio žvaigždės.

Megztiniu V formos iškirpte ar švarku.

Rinkitės nėriniuotą modelį, kurio kraštelis koketiškai kyšotų pro iškirptę. Tiks toms, kurioms patinka idėja vilkėti švarką ant nuogo kūno, tačiau stokoja drąsos ar išradingumo ją įgyvendinti.

Parengė K. Juškaitė