Tikrai neprivalote būtinai jų paslėpti, tačiau vaikščioti visiškai be makiažo taip pat jūsų neraginame. Taigi, penkis pagrindinius patarimus, ką tokiu atveju daryti, pateikia purewow.com.

Makiažo pagrindą pakeiskite kažkuo lengvesniu

Paslėpti strazdanas po makiažo pagrindu kažin ar pavyks, nes po storu jo sluoksniu jos atrodo keistai pilkos spalvos. Verčiau vietoj jo naudokite „BB“ kremą arba toninį drėkinamąjį kremą, kuris išlygina odos spalvą nepakeisdamas strazdanų spalvos.

Maskuokite protingai

Maskuojantį kremą naudokite tik tose vietose, kur jo tikrai reikia. Niekada netepkite juo viso veido. Pavyzdžiui, jeigu turite mažą dėmelę ant smakro, tik ją ir maskuokite, netepkite maskuojančiu kremu viso smakro.
Emma Watson

Raudonos lūpos privalo tapti geriausia jūsų drauge

Nors jūsų makiažas turėtų būti gana neutralus (ko gero, vertėtų atsisakyti Kardashianų makiažo suvokimo), turite teisę kaip reikiant išryškinti savo akis ir lūpas. Atkreipkite dėmesį, kad strazdanotos garsios moterys ant raudono kilimo visada pasirodo ryškiai raudonomis lūpomis.

Pagalvokite apie modeliavimo pudrą

Jūs jau švytite tarsi saulės pabučiuota (sveikiname, nes atrodote labai panaši į supermodelį Bar Refaeli), tai kodėl neparyškinus to lengvais modeliavimo pudros potėpiais?

Tik nepamirškite vienos taisyklės: mažiau yra daugiau. Labai švelniai brūkštelėkite ja abiejose veido pusėse, pradedant nuo kaktos viršaus, paskui apvedant palei akis skruostų link, tada žemyn palei žandikaulio liniją.

Arba, dar geriau, skaistalai

Kita alternatyva jūsų makiažo priemonių arsenale galėtų būti skaistalai. Su jais bus sunkiau sugadinti reikalą, o persikų ar koralų spalva ant jūsų skruostų tik išryškins jūsų bruožus, nesuteikdamos veidui nenatūralaus įspūdžio.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)