Makiažas

Gera žinia ryškių lūpų mėgėjoms – akcentas nuo ryškių antakių ir akių kontūrų ir vėl grįžta prie lūpų. Ateinantį sezoną aktualūs bus ryškūs atspalviai nuo „Burberry“ siūlomos tamsiai raudonos iki „Celine“ siūlomo ryškaus prisirpusių pomidorų atspalvio, rašo „The Independent“.

Tiesa, tai dar ne viskas. Mėlynos spalvos akių šešėliai daugeliui turbūt primena ankstyvojo grožio industrijos laikotarpio laikus. Vis dėlto ateinantį sezoną šių atspalvių šešėlius podiumu žengiantiems modeliams parinko nemažai garsių mados namų, pavyzdžiui, „Chanel“ ir „Marc Jacobs“.

Subtilus tamsiai mėlyno akių kontūro potėpis – tai neabejotinai tinkamas žvilgsnio paryškinimo būdas.

Manikiūras

Po kelių keistų ir neįtikėtinai įmantrių manikiūro sprendimų sezonų ateina pavasaris, o kartu su juo ir naujos natūraliai arba beveik natūraliai atrodančių nagų tendencijos. Elie Saab, Emilio Pucci ir „Roksanda“ siūlo beveik visiškai kosmetikos priemonių nepaliestų nagų variantus. Nors nagai atrodo natūraliai, vis dėlto tai nereiškia, kad atėjo laikas pamiršti nagų laką. Būtų kur kas teisingiau pasakyti, kad siekiama kurti paprastą ir gryną manikiūrą.

Elie Saab siūlomą variantą savarankiškai susikursite naudodami švelniai rožinio atspalvio MAC nagų laką, rekomenduojame rinktis „Delicate“ atspalvį. Pasteliniai atspalviai padės sukurti nelakuotų nagų įspūdį.

nagai

Šukuosenos

Artėjančiu pavasario-vasaros sezonu siekis suformuoti tobulas „paplūdimio“ garbanas pagaliau bus paliktas praeityje, o jo vietą užims kur kas paprastesnis požiūris į plaukus. Nors arklio uodega turbūt buvo pirmoji šukuosena, kurią daugelis iš mūsų išmoko pasidaryti, kai tik pirmą kartą į rankas paėmė plaukų šepetį, vis dėlto ateinantį sezoną įprastinių šukuosenų laukia atgimimas.

„Oscar de la Renta“ mados namai siūlo plaukus rištis paprasta gumyte ir tvirtinti pakaušio apačioje.

„Nuostabu, kaip efektingai šiomis dienomis vis dar gali atrodyti arklio uodega ir kaip daug gali pasakyti paprastas ir dailus stilius“, – tikino naująjį įvaizdį kūręs plaukų stilistas Guido.

Beje, ir Lietuvos dizaineris Juozas Statkevičius per savo kolekcijos pristatymą modeliams parinko vadinamąsias arklio uodegos šukuosenas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (46)