Nutįsusios rankovės

Pamirškite giliai įsišaknijusias taisykles, pavyzdžiui tai, kad rankovės neturi dengti riešo. Naujasis sezonas kur kas valiūkiškesnis nei visi šie prietarai. Nuleidę rankoves kaip Kurtas Cobainas tikrai neprašausite pro šalį. Nuo šiol riešai turi būti visada uždengti.

Puikiai šią tendenciją iliustruoja „Topman“ ir „Agi & Sam“ megztiniai, o taip pat ir „JW Anderson“ pižamų viršutinės dalys, rašo „The Guardian“.

„Žvaigždžių karų“ efektas

Nors Rey aprangą jaunesni nei 12 metų „Žvaigždžių karų“ gerbėjai gali įsigyti „Disney Store“ parduotuvėje, šios aprangos versijos pristatytos ir tik ką vykusioje Londono vyrų mados savaitėje. Craigas Greenas, Christopheris Raeburnas ir „Agi & Sam“ pristatė dykumų kario vertus derinius, o tai reiškia, kad ateinantį sezoną vyrai galės būti madingi ir tuo pačiu pasirengę smėlio audrai.

Ilgis – žemiau kelių

Londono vyrų mados savaitėje vyravo drabužiai, kurių ilgis – žemiau kelių. „Topman“ pristatė peniuarus, „Lou Dalton“ – paltus, o Astrid Andersen šią idėją akcentavo po paltu dėvimais krepšinio šortais. Koks būtų esminis patarimas? Striukes palikite spintoje ir būtinai įsigykite naują paltą.

Lipdukai

Dizaineriai iš tikrųjų mąsto itin šiuolaikiškai. „JW Anderson“ transliavo savo pristatymą homoseksualams skirtoje internetinėje pažinčių platformoje „Grind“. „JW Anderson“ pižamų viršutines dalis pagražino dideliais sraigių lipdukais, o dizaineris Jamesas Longas taip pat pristatė drabužių su vikšrų ir kitokiais lipdukais.

Darbininko įvaizdis

Mados pasaulio dėmesys ateinantį sezoną neabejotinai bus sutelktas į darbininko įvaizdį. „Coach“ prekės ženklo kūrybos vadovo Stuarto Veverso įkvėpimo šaltiniu šį kartą tapo Bruce’as Springsteenas ir, kaip jis pavadino, „mėlynosios apykaklės“ įvaizdis. Naujosios kolekcijos pagrindas – languoti marškiniai, odiniai švarkai ir masyvūs batai, pristatyti ant ferma virtusio podiumo.

Christopheris Kane’as pasiūlė darbo švarkų interpretacijų, o „Cottweiler“ pristatė kolekciją, įkvėptą kviečių laukuose dirbančių ūkininkų. Taigi dar niekada fizinis darbo motyvas nebuvo toks madingas kaip dabar.

Sportinio kostiumo variacijos

Ianas Brownas, „Deutschland 83“, Juergenas Kloppas ir Edie Campbellas neabejotinai padarė įtakos naujajai „Burberry“ kolekcijai, kurios akcentu tapo raudonos spalvos sportinio kostiumo viršutinės dalies variacijos, derinamos su standartiniais džinsais ir mokasinais.

Sportinio kostiumo viršutine dalis vietą rado ir Grace Wales Bonner ir „Moschino“ kolekcijose, o tai rodo, kad sportiniai drabužiai šiuo metu oficialiai patenka į mados pasaulio teritoriją.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)