Kodėl gi mes manome, jog moteris jau gimė su teptuku rankose? O makiažo menas, atrodo, yra įgimta savybė. Ar gi mes negalime klysti?

Anot O. Žuravliovos, galime – ir klystame. Bet juk svarbiausia pamatyti savo klaidas ir smagiai iš savęs pasijuokti, tada patobulinti savo įgūdžius ir jokiu būdu neužgožti savęs makiažu, bet kaip tik pabrėžti savo grožį.

Visų pirma, vizažo meistrė pasijuokė iš populiariųjų „Angry Birds“ antakių, kurie dažniausiai padaro moteris vienodas ir kartais gąsdina vyrus.
Kalbant apie blakstienas, neklijuokime tokių, kurios tiesiog styro kaip šluotos šeriai.
Seksualios lūpos gražu iki tol, kol jos netampa panašios į „Duck face“.
Na, o perdėtas makiažo naudojimas ir visų veido bruožų ryškinimas, padaro mus panašias į klounus.
Nepamirškime ir padūmavusių akių efekto, juk šį makiažą naudoja daugelis moterų, tik kartais jos tampa panašios į gąsdinančias pandas.
Ir dar vienas patarimas – profesionalią kosmetiką naudokite tiek, kiek išmanote apie jos savybes, nes kitais atvejais galite sulaukti nepageidaujamų rezultatų.

Visas šias klaidas O. Žuravliova įkūnijo nuotraukose, kurias galite išvysti nuotraukų albume.

Visada gražu tai, kas subtiliai perteikia jūsų grožį. Tad klyskite ir tobulėkite kartu su vizažo meistre. O tam padės kiekvienos savaitės video blogai. Sekite naujienas ir po truputį kartu keliaukite tobulėjimo link.

„Ilgai galvojau kurios klaidos dažniausiai pasitaiko makiaže ir pabandžiau įsikūnyti į kiekvieną gan ryškią tendenciją. Buvo tikrai smagu pabūti išskirtiniais personažais,” – šypsosi Olesia Žuravliova.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)