Patarimais dalinasi mados tinklaraščio „Deichmann Trendblog“ autorės Inga Šmigelskytė ir Laura Macijauskaitė.

Aukš-ta-kul-niai

Kad aukštakulniai karaliauja šventinės avalynės madoje, greičiausiai nesiginčys niekas. Kada, jei ne per šventes, pasipuošti ir iššokti iš kasdienių aulinukų lygiu padu? Inga Šmigelskytė pakulnės aukštį siūlo rinktis pagal save, o aukštakulnius derinti prie vilkimo ansamblio: „Avalynę prie drabužių vertėtų derinti pagal „daugiau-mažiau“ principą.

Jei šventiniam vakarui renkatės itin madingą, žvyneliais siuvinėtą suknelę, švarkelį ar palaidinę, rinkitės nuosaikesnius batelius, pavyzdžiui, juodus matinius aukštakulnius.“ Ir priešingai – jei vilkėsite paprasto kirpimo vienspalvę suknelę, rinkitės ryškesnius, žvyneliais dekoruotus batelius.

Sidabro akcentai

Šaltojo sezono tendencija – gerokai daugiau dėmesio batams – atsispindi ir šventinės avalynės madoje. Laura Macijauskaitė prie vienspalvės suknelės pataria rinktis aukštakulnius, dekoruotus metalo grandinėlėmis ir kniedėmis, blizgiomis detalėmis – kukli elegancija madinga visuomet.

„Jei mėgstate išsiskirti, pamirškite auksą ir pabandykite į aprangos derinį įkomponuoti sidabro spalvą. Pavyzdžiui, apsiaukite sidabro spalvos bateliais – žvilgsnių ir komplimentų tikrai sulauksite!“.

Beždžionės metams – gyvatės oda

Rudenį į mados olimpą grįžusi gyvatės odos rašto tendencija taip pat ryški ir kuriant šventinį įvaizdį. Rinkitės gyvatės odos imitacijos batelius ar rankinę su šio rašto detalėmis. Mados ekspertai drąsiai teigia, kad jie derės kone prie visų vienspalvių, paprasto silueto ansamblių. Tik jokiu būdu nedėvėkite gyvatės odos imitacijos nuo galvos iki kojų ir nederinkite šio rašto su kitu ryškiu raštu – kas per daug, tas nesveika.

Nepamirškite delninės!

Renkantis delninę Naujųjų sutikimui svarbu nepamiršti keleto dalykų. Atidžiai nužvelkite save veidrodyje: jei spindite taip pat ryškiai, kaip Kalėdų eglutės viršūnė, rankinę rinkitės subtilesnę, ne tokią ryškią. Ir priešingai – jei jūsų įvaizdis subtilus, minimalistinio stiliaus, ryški rankinė gali tapti pagrindiniu aprangos akcentu! Na, svarbiausia – gera nuotaika. Tuomet ir visi 2016-ieji bus ne tik stilingi, bet ir smagūs!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)