Dailymakeover.com pateikia kelis patarimus, kaip greitai, nesudėtingai susišukuoti šventiniam vakarui.

Plaukai sukelti į uodegą

Paslėpkite plaukų gumelę. Jei neturite puošnios plaukų gumelės, apsukite paprastą gumelę plaukų sruoga. Papurkškite plaukų lako, tik nepadauginkite.

Dar galima supinti iš kasos dalies kaselę ir ja apsukti uodegos pagrindą.

Garsenybių plaukų stilistai pataria plaukus papurenti, prie šaknų papurkšti plaukų laku, nuo viršugalvio atskirti sruogą, likusius plaukus surišti į uodegą, o tada atskirtais plaukais apsukite gumelę.

Papurusios, lengvos garbanos

Svarbiausia – formą išsaugantys produktai. Juk norite, kad plaukai kristų dailiomis sruogomis, atrodytų natūraliai ir tuo pačiu nepriekaištingai iki pat vakaro pabaigos?

Specialistai pataria išsiplovus galvą užtepti minkštinančio kremo, jei jūsų plaukai neklusnūs, paskui – plaukų putų. Tada išdžiovinkite plaukus ir užpurkškite plaukų lako.

Dideliu apvaliu šepečiu suformuokite lengvas garbanas, tada vėl užpurkškite plaukų lako. Šukuosena ilgai išsilaikys, o plaukų priemonių nė nesijaus.

Kasa

Kasa tiek iš plonų, tiek iš storų plaukų – daili šukuosena, tinkama šventiniam vakarui. Jei norite, kad kasa atrodytų storesnė, užberkite apimties sutiekiančios pudros, o tada pinkite.

Kuodas

Taip, kuodą susisukate prieš valydamosi makiažą vakare, na bet ši šukuosena kuo puikiausiai tinka šventei. Galite padabinti kuodą pintomis kaselėmis.

Susiriškite plaukus į uodegą aukštai ant pakaušio. Paskui supinkite kelias plonas kaseles, apsukite uodegą aplink pagrindą – štai ir šventinis kuodas, kurį sutvirtinkite plaukų laku.
Jennifer Lopez
Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)