Knygos autorė Olesia Žuravliova – vizažo meistrė ir vienos didžiausių Baltijos šalyse makiažo ir įvaizdžio mokyklos įkūrėja. Knygoje Olesia Žuravliova išdėsto Lietuvos moterims tinkančias makiažo technikas ir įdomybes, derančias būtent prie lietuvaičių gymio, akių spalvų, veido formų.

Knygos pristatymo šventėje Klaipėdoje, Forum Cinemas kino teatre Olesia Žuravliova dar kartą pristatė šio leidinio išskirtinumus ir mielai atsakinėjo į susidomėjusiųjų klausimus.

Knygos pristatyme gruodžio 3-iąją dalyvavo bei makiažo subtilybėmis domėjosi Inga Grubliausnkienė, Mango grupės merginos, Lina Zaveckienė “Liza Svajos” bei daugelis kitų žinomų žmonių. Renginio vedėjas Remigijus Žiogas priminė kiekvienai renginio dalyvei, kad tiek sceniniam ar proginiam įvaizdžiui, tiek ir kasdienai – visus makiažo pasirinkimus skaitytojos ras Olesios Žuravliovos knygoje „Atrask save: makiažo paslaptys iš profesionalo lūpų“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)