Puikiai žinome, jog egzistuoja ne tik odos tipai, bet ir odos problemos bei ligos. Įvairias odos problemas gali turėti bet kuris odos tipas, ar tai būtų mišri oda, normali, riebi ar sausa. Problemos gali būti įvairios: odos šerpetojimas, įvairūs odos bėrimo elementai, pigmentinės dėmės, tam tikri odos paraudimai ir kita.

Pasitelkiant profesionalias higieninės kosmetikos priemones, susidoroti su kiekviena problema tikrai įmanoma, tačiau tam prireikia nemažai laiko ir kantrybės. Kartais mums norisi tiesiog sulyginti odos spalvą čia ir dabar. Užmaskuoti mus kankinančias problemas.

Šiandieną video reportaže makiažo meistrė Olesia Žuravliova papasakos apie galimybę paslėpti atsiradusią odos problemą čia ir dabar, naudojant dekoratyvinę kosmetiką. Jeigu Jus kankina odos bėrimai, jeigu Jūsų oda jautri ir linkusi greitai parausti, jeigu Jūsų odoje matomi išsiplėtę kapiliarai – štai čia rasite atsakymus į klausimus kaip paslėpti šias odos problemas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)