„Fashion bazaar“ tai didžiausias mados renginys Lietuvoje, po vienu stogu suburiantis kruopščiai atrinktus kūrybingus ir turinčius savitą koncepciją dizainerius, mados namus bei kitus mados ir stiliaus kūrėjus iš visos Lietuvos ir kaimyninių šalių. Fashion bazaar tikslas - populiarinti madą visoje Lietuvoje bei suformuoti teisingą požiūrį Lietuvos žmonėms, kas yra tikra ir kokybiška mada.

Renginio lankytojų trijose salėse lauks virš 400 dalyvių, kurie pakvies visus pradėti savaitgalį su gera nuotaika bei madingai pasiruošti rudens sezonui. „Fashion bazaar“ žada pateikti dar platesnį ir įvairesnį prekių asortimentą – naujausios drabužių bei aksesuarų kolekcijos, vaikų drabužėliai ir aksesuarai, daugybę stilingų, išskirtinių ir įdomių rankų darbo papuošalų bei namų jaukumą sukuriančių detalių.

„Fashion bazaar“ organizatorė Meda Kišonė teigia, kad visų atvykusių į nemokamą mados renginį, laukia staigmenos, visos mugės metu taikomos nuolaidos, bus įrengta vaikų užimtumo zona, kuria pasirūpins žaidimų kambarys „Kikilio lizdas“, čia tėveliai galės drąsiai palikti savo mažuosius kol patys apsipirkinės arba mėgausis Caif Cafe kava „lounge zonoje“. Dvi dienas gerą nuotaiką palaikys naktinio klubo „Mojo Lounge“ didžėjai, kurie taip pat kvies visus madai neabejingus žmones į stilingą „after party“ vakarėlį renginio naktinėje ambasadoje - Mojo Lounge Vilnius.

Kas kart renginį aplanko daugiau nei 10 tūkstančių jaunų, besidominčių mada žmonių, tad ši mugė sulaukia daug dėmesio ir apkalbų ne tik iš Lietuvos žiniasklaidos, mados sekėjų bei mylėtojų, bet ir iš mūsų kaimynės Latvijos, kurių kūrinius taip pat galėsite pamatyti „Fashion bazaar“ renginyje.

Mados gausa trijose salėse, 400 dalyvių po vienu stogu, tarp kurių jau lankytojų pamėgti bei nauji prekės ženklai. „Fashion bazaar“ organizatorė įsitikinusi: spalio 16 ir 17 dienomis trunkantis savaitgalis taps mados savaitgaliu, todėl nepraleiskite progos atsinaujinti bei pasitikti šaltajį sezoną įsigyjant stilingą drabužį, aksesuarą ar papuošalą.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją