„Norėjau įvesti į kolekciją laisvūniškumo dvasios… Kuriant kolekciją daug keliavau, savo spintoje pasigedau patogaus kelioninio drabužio. Išsimatavau begalę gatavų džinsų,tačiau nepavyko atrasti man tinkančių. Dažniausiai būdavo per trumpi, netinkamos konstrukcijos, laisvi per liemenį, liemuo per aukštas, ar per žemas… Todėl teko sukurti savo“,- šypsodamasi sako dizainerė Ramunė Piekautaitė.

R. Piekautaitės džinsai klasikiniai, su penkiomis kišenėmis - trimis priekyje ir dviem nugaroje. Kišenių kampai tvirtinami kniedėmis, konstrukcija taip pat klasikinė. Pristatau du modeliai: „boyfriend“ ir „slim“, dviejų spalvų. „Boyfriend“ - tamsiai mėlyni ir šviesesni trinti, saikingai plėšyti. „Slim“ - juodi ir mėlyni trinti. Pirmas modelis paslepia figūros trūkumus, antras paryškina privalumus.

Džinsams dizainerė naudoja audinį su elastanu, kad būtų patogiau dėvėti.

R. Piekautaitės džinsai siuvami Italijos fabrike, turinčiame ilgametę darbo patirtį su dizaineriais - Notify, Daniele Hechter, Karl Lagerfeld.

„Jau kuris laikas „neišlipu“ iš džinsų, kurie puikiai „įsipaišė“ į mano garderobą, dera prie visų klasikinių švarkų, puošnių ir kasdieninių palaidinių, megztinių, paltų, aukštakulnių ir balerinų. Tikiuosi, kad ši naujiena pradžiugins daugelį mano klienčių…“,- sako dizainerė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)