12
Kitas

Toliau

Interjerų pasaulis

Rudenio kolekcijoms dizaineriai sėmėsi įkvėpimo iš interjero raštų. Tory Burch kolekcijos raštai primena marokietiškus kilimus, o Erdem Moralioglu, Mary Katrantzou bei Marques Almeida naujai pažvelgė į brokatą.

Paltas iki žemės

Dries Van Noten, Calvino Kleino ir „Chanel“ kolekcijoje traukė akį paltai iki žemės. Žinoma, prie tokio palto būtini aukštakulniai.

Kailis

Rudens kolekcijose dizaineriai pritaikė audinės, lapės, avies kailio detalių – ant paltų „Prada“ kolekcijoje ir net ant vakarinių suknelių „Proenza Schouler“ kolekcijoje.

Viktorijos laikų atgarsiai

Tai ir elegantiška aukšta apykaklė, melancholiška juodų nėrinių elegancija. Dizaineris Riccardo Tisci „Givenchy“ kolekcija persmelkta 19 amžiaus karališka prabanga. „Altuzarra“ pristatė sukneles su skeltukais, o Valentino – ilgas nėriniuotas sukneles.

Suknelė su skeltuku

Mėgstamiausias dešimto dešimtmečio drabužis šį sezoną buvo atnaujintas įvairiais, netikėčiausiais būdais. „Celine“ pristatė kontrastingų spalvų suknelę. Prabal Gurungas sukūrė suknelę su dviem skeltukais. Vilkima ant kelnių, po striuke su gobtuvu „Rag & Bone“suknelė ne tik pabrėžia moteriškumą, bet ir saugo nuo šalčio.

Grįžta aštuntas dešimtmetis

Tai prasidėjo Niujorke nuo „Rodarte“ kokteilinės suknelės su blizgučiais ir nuo Jonathano Andersono kolekcijos, kuriai įkvėpimo jis sėmėsi Berlyno klubuose. „Bottega Veneta“ kolekcijose sugrįžo įžūlios, ryškios spalvos, o „Louis Vuitton“ kolekcijoje – antsiuvai iš kailio.

Balta palaidinė

Balta palaidinė visada žavi savo apgaulingu paprastumu. Dizaineriai noriai atsigręžė į klasiką: aukštos, Viktorijos laikų stiliaus „Altuzarra“ apykaklės, padavėjų palaidines primenančios „Chanel“ apykaklės, Michaelio Korso rankovės su raukinukais...

12
Kitas

Toliau

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)