Vienoms – tai maloni dilema, kitoms – galvos skausmas, kaip „neprašauti pro šalį“. Vestuvės – tai ypatinga ir iškilminga meilės priesaikos šventė, todėl vestuvių viešnios apranga turi būti nepaprastai puošni, derėti prie šventės aplinkos, tematikos ir netgi nuotakos suknelės.

Šiai dienai, kuomet parduotuvių lentynos lūžta nuo drabužių gausos, suklysti renkantis iš ties labai lengva. Dažnai pasiklystama tarp to, kas madinga ir iš tiesų tau tinka. Todėl ieškant teisingo pasirinkimo „Inži“ mados namų dizainerė Ingrida Žitkuvienė pataria, svarbiausia tinkamai įvertinti ne tik savo figūrą, bet ir renkantis puošnų rūbą stengtis pabrėžti savo charakterį.

Šiam sezonui I. Žitkuvienė pristato suknelių modelius, kurie išsiskiria savo romantiškumu ir nuosaikia elegancija. Gėlių motyvais marginti audiniai, natūralaus šilko ir nėriniais dekoruotos suknelės, žiedlapiai. Visa tai, kas padės sukurti elegantiškos ir prabangios viešnios įvaizdį.

Norinčioms atrodyti gaiviai ir žaismingai, dizainerė pataria, ieškoti trumpos suknelės. Akcentuota liemens linija, nėriniais dekoruotas suknelės viršus suteiks romantiškumo. Vilkėdama šio silueto suknelę jausitės puošniai ir nevaržomai.

Šio sezono „Inži“ mados namų pristatytos tiesaus kirpimo trumpos nėriniuotos suknelės, turėtų virsti maloniu atardimu toms, kurios pirmenybę teikia minimalistiniam stiliui. Šis modelis išryškins jūsų figūros privalumus, o nėriniai sušvelnins griežtas silueto linijas. Kuklaus ir elegantiško įvaizdžio sintezė, šventės metu jums padės pasijusti nepriekaištingai.

Jeigu vestuvių pokylis ypač iškilmingas, „Inži“ mados namai siūlo išskirtinai puošnias sukneles. Dizainerė rekomenduoja šventės metu dėvėti ilgą, grindis siekiančią suknelę. Prabangūs nėriniai bei trapūs gėlių karpiniai, pražydę ant krūtinės suteikia rafinuoto moteriškumo.

Šio sezono naujiena – klasikiniai kostiumėliai. Tai „Inži“ mados namų dizainerės duoklė toms viešnioms, kurios ieško išskirtinės ekstravagancijos. Švarkas drąsiai poruojamas tiek su kelnėmis, tiek su šortais. Griežtas kostiumų linijas sušvelnina pasteliniai audiniai su gėlių motyvais. Šventės metu jausitės išskirtinai elegantiškai ir moderniai.

„Inži“ mados namų dizainerė I. Žitkuvienės nuomone, vestuvių šventėje svarbiausia išlikti ištikimai sau, pabrėžti savo moteriškumą ir neįsprausti savęs į dirbtinius rėmus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (13)