Tai vasaros kruizo kolekcija, kur – ir maudymosi kostiumėliai, ir drabužiai maudymosi sezonui.

Dominuojanti kolekcijos spalva - balta. Paprastiems maudymosi kostiumėliams šarmo suteikė originalios detalės - ilgos tiulinės riešinės, dailūs šaliai, tiurbanai. Ir, žinoma, dizainerio taip mėgstamas humoro jausmas - šįkart kolekcijoje prikeltos mūsų močiučių laikų tinkliniai krepšiai.

Ypatingų ovacijų susilaukė modelis su origaminiais burbulais - galbūt aliuzija į patobulintą moterišką krūtinę - tegul kiekvienas tai įvertina pagal savo "sugedimo" laipsnį. .

Kolekcijoje buvo ir ypatingai seksualių pasiūlymų vyrams, kuriems J. Statkevičius su humoru patarė: „Visą laiką kartoju: nėra blogų glaudžių ir blogų figūrų, reikia eiti į parduotuvę, paimti 100 glaudžių ir prieš veidrodį žiūrėti. Jei nežinote, kokius pirkti, imkite juodus triusikus ant šniūro ir bus gerai. O jei važiuojate į Sen Tropezą, pasisamdykite stilistą ir jis jums patars. Nėra blogų drabužių ir nėra blogo oro.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (205)