Nors pėdkelnės gali būti ne tik puikus aksesuaras, jas derinti reikia labai atsargiai, nes vienas per ryškus atspalvis ar storesnė struktūra gali sugadinti visą, bene tobulai sukurtą įvaizdį. Ką rinktis, kaip derinti ir kada vengti? Viskas apie pėdkelnes!

Atšilus orams, bet vis dar pučiant šaltesniam, nors ir pavasariškam vėjui, merginos kartais labai suklysta, skubėdamos rinktis storesnes pėdkelnes. Plonesnės suknelės ir lengvi sijonai atsiduoda pavasariška nuotaika, tačiau matinės tekstūros pėdkelnės gali stipriai sugadinti visą derinį. Atrodysite taip, lyg vilkėdamos tampres po sijonu, o tokia, kažkada buvusi, mada pagal šiuolaikines tendencijas yra tikriausia tragedija.

Pavasarį rinkitės lengvas, natūralios kūno spalvos 10 denų pėdkelnes. Vakare galite rinktis vos storesnes, apie 15 denų, tačiau stenkitės nesuklysti ir atminkite, jog 30 denų ar daugiau – tikrai nėra tai, ko reikia. Tokios pėdkelnės tik apsunkins jūsų įvaizdį ir vietoje žavios, savimi pasitikinčios moters, jūs atrodysite lyg storomis pėdkelnėmis aprengta mamos dukrelė.

Pėdkelnės su raštais turi būti itin atsargiai derinamos prie rūbų ir visų kitų aksesuarų. Juk nenorite atrodyti lyg spalvota ir marga, neatsakinga bei vaikiškumu atsiduodanti hipė. Langeliai retai kada derės prie apvalių, švelnių linijų. Nesirinkite languotų pėdkelnių prie gėlėtos suknelės. Apskritai – languotos pėdkelnės yra labai drąsus žingsnis.

Vienas neatsargus aksesuaras ar suknelės ilgis ir jūs galite atrodyti arba iššaukianti, laisvo elgesio mergina, arba nieko nenumananti provincialė. Kuklus, vienspalvės, dažniausiai tamsios suknelės derinys, pusės sprindžio aukščio aukštakulniai ir smulkiais rombais nusėtos pėdkelnės gali sukurti santūrios, klasiškos ir adekvačios moters įvaizdį.

Jei jūs šiandien esate ypatingai pakilios nuotaikos ir norite ja pasidalinti su aplinkiniais, atkreipkite į save dėmesį! Linksmai nuotaikai ir žaismingam stiliui visada tiks ryškios spalvos pėdkelnės. Žinoma, nesuklyskite derindami spalvas.

Rožinė retai kada tiks prie raudonos, o žalia - prie mėlynos. Renkantis ryškias pėdkelnes, jūs turite užtikrinti, kad jūsų bendras rūbų derinys nebus per ryškus. Geriausiai, kad tai būtų rudi, pilki, juodi ar šviesūs, kreminiai atspalviai.

Juodos pėdkelnės vizualiai palieknins ir pailgins jūsų kojas. Toks pasirinkimas dažnai pabrėžia, jog esate savimi pasitikinti, skonį turinti moteris. Tačiau renkantis juodas ar tamsiai rudas pėdkelnes ir derinant jas su juodais rūbais, turite pasirūpinti, kad visas vaizdas nesusilies į bendrą juodumą. Spalvos tonai turi išsiskirti.

Reikia rasti akcentą, kurį juodos spalvos tik dar labiau pabrėš. Tai gali būti ryški ar blizganti palaidinė, ryškios spalvos batai ar didesni aksesuarai. Vakarui renkantis juodas pėdkelnes, nepamirškite, kad jos turi būti šiek tiek blizgios ir permatomos. Toks įvaizdis bus seksualesnis ir labiau paryškins jūsų kojas. Matinės, storesnės pėdkelnės labiau tinka rudens bei žiemos dienos metui.

Tapk DELFI Gyvenimo draugu „Facebook“ ir sek naujienas ant savo sienos!