Neapsiriksite ir išsirinkusi vidutinio ilgio sijoną šiek tiek žemiau kelių. Pieštuko silueto sijonas – tikras šio sezono topas. Tokį galite rinktis keliaudama į darbą prie jo priderinusi šilkinius marškinius ar griežtą įliemenuotą švarkelį.

Laisvalaikiui puikiai tiks džinsinio audinio sijonas su lopais, jį galima nešioti su per dideliu megztiniu, palaidine ir sportiniais bateliais, o vakarui galima derinti su platformomis ir raštuota arba gėlėta palaidine.

Šį sezoną itin madingi sijonai su skeltuku priekyje bei įvairiomis detalėmis: kišenėmis, sagomis, sagtimis, užtrauktukais.

Madingiausios medžiagos: džinsas, versta oda, oda, šifonas, velvetas, vertikaliai klostuota medžiaga.

Romantiškos merginos gali rinktis gėlėtus, ryškius sijonus, juos galima derinti su vienspalvėmis palaidinėmis ar marškinėliais.

Norinčios atrodyti seksualiai ir pademonstruoti savo figūros privalumus gali rinktis pieštuko formos aptemptus sijonus žemiau kelių. Prie jų gali derinti trumpą taip pat prie kūno prigludusią palaidinę, atidengiančią lopinėlį liemens.

Negalinčios gyventi be trumpų sijonų turėtų rinktis džinsinio audinio sijonus su sagomis ar kišenėmis priekyje, odinius arba ryškių spalvų ir ornamentų sijonus.

Merginoms, nebijančioms eksperimentuoti, mados ekspertai pataria sijoną drąsiai vilktis ant suknelės ar kelnių. Daugiasluoksniškumas vis dar madingas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)