Vientisas maudymosi kostiumėlis ar bikinis?

Įdomu, kad paplūdimyje matytos itin žavingos ir seksualios moterys dėvėjo vienos dalies maudymosi kostiumėlį. Nieko nuostabaus, nes gražus kūnas pastebimas net per sluoksniuotus audinius. Stilingos moterys paprasčiausiai žino, kad pridengtas kūnas daug seksualesnis – viena kita įdomesnė detalė ir prikaustyti žvilgsniai garantuoti.

Daugelis vientisų maudymosi kostiumėlių atidengia nugarą ir slepia pilvuką, kai kurie išryškina tarpelį tarp krūtų ar šlaunis. Išmokite akcentuoti gražiausias savo kūno dalis ir maskuoti tas, kurios kelia nepasitenkinimą. Atminkite, kad jūsų tikslas – harmoningas siluetas!

Jei degintis neketinate

Jei ketinate tik plaukioti, be abejonės, rinkitės vienos dalies maudymosi kostiumėlį. Raskite tokį, kurio petnešėlės neįsirėžia į pečius, audinys elastiškas, nesmuktų ir būtų patogus.

Maža krūtinė

Jei viršutinė kūno dalis smulkesnė nei apatinė, tuomet reikėtų rinktis braziliško tipo maudymosi kostiumėlius, kurie atitinkamai sukirpti pagal Brazilijos moterų figūros tipą.

Žvalgykitės liemenėlės su pakietintais kaušeliais, specialiais „push up” įdėklais ar lankeliais, optiškai padidinančiais ir pakeliančiais krūtis. Galite papildomai nusipirkti kokybiškus silikoninius įdėklus, kurie idealiai susilieja su kūnu, yra ilgaamžiai ir naudojami bet kokio tipo liemenėlėse.

Maudymosi liemenėlės sukirpimas turėtų būti toks pat kaip ir įprastos liemenėlės tik šiek tiek daugiau atidengiantis krūtis. Geriausia, jei petnešėlės ir apatinė juosta būtų reguliuojamos, tada galėsite idealiai suformuoti krūtinės pakilimo aukštį, susiaurinti ar praplatinti.

Jums labai pasisekė, jei turite mažesnę krūtinę, nes galite dėvėti šiuo metu itin madingą maudymosi liemenėlę su raukinukais ir klostelėmis. Tokioms, kaip jūs, skirtos plonučio audinio, nertos ar juostos formos liemenėlės, apie kurias didesnių krūtų savininkės gali tik pasvajoti.

Venkite liemenėlių, kurios turi per daug audeklo ar prastai priglunda prie odos. Dairykitės atskiro maudymosi kostiumėlio arba atskirai pirkite liemenėlę ir kelnaites.

Didelė krūtinė

Jums reikia papildomo prilaikymo, todėl rinkitės liemenėlę su krūtis pakeliančiomis ir prilaikančiomis vielelėmis – atrodysite išties šauniai.

Viršutinė dalis, surišama ant kaklo, gali būti puikus pasirinkimas, jei norite tinkamai prilaikyti didelę krūtinę. Tokio tipo liemenėlės paryškina tarpelį tarp krūtų, todėl nebijokite – ne tiek atvira viršutinė dalis jūsų seksualumo niekur nepradangins. Dairykitės tokio, kurio juosta turėtų surišimą ties diafragma ar nugara, taip pat aplink kaklą. Toks sukirpimas kilstels krūtinę aukštyn bei leis pačiai reguliuoti tinkamiausią juostų įtempimą.

Ieškokite vienos dalies maudymosi kostiumėlio su tam tikra struktūra biusto srityje, t.y., švelniais ir plonais porolono įdėkliukais. Tiesaus kirpimo, lygi liemenėlė atrodys sportiškai ir paprastai. Žinoma, jums tiks labiau platesnės petnešėlės, nei plonutės it siūleliai.

Venkite plonų petnešėlių, raukinukų ir kaspinėlių. Neskoningai atrodysite plono audinio ar nedidelio trikampio formos liemenėlėmis. Prieš pirkdama, dar kartelį pasitikslinkite, ar galite rinktis viršutinę ir apatinę maudymosi kostiumėlio dalis atskirai (skirtingų dydžių).

Papildomi kilogramėliai

Reikiamoje vietoje parodykite šiek tiek odos ir jūs atrodysite gundanti ir be galo seksuali.

Žvalgykitės vienos dalies maudymosi kostiumėlio suveržtu juosmeniu, t.y. kuris turi korsažines įsiuvas ir pamušalą, subtiliais nėrinukais ar tinkleliu. Tinkamoje vietoje gilus iškirpimas ir gili „V“ formos dekoltė jūsų figūros linijas vizualiai gali pakeisti neatpažįstamai.

Šlaunis gerokai pailginsite, jei rinksitės maudymosi kostiumėlius reguliuojamomis, tinkamai apsiūtomis detalėmis ties klubais (raišteliais). Permatomas sarongas suteiks šiek tiek paslaptingumo, bet jūs atrodysite nepakartojamai.

Tamsios ir šaltos spalvos visada tinkamos. Venkite raštuotų, margintų medžiagų. Pasimatuokite maudymosi kostiumėlį, kurio juosmens abi pusės vertikaliai būtų tamsios, o aukščiau gėlėta.

Venkite per daug medžiagos ir detalių. Kuklūs modeliai jums tinkamiausi. Nesižavėkite balta ir visomis kitomis šviesiomis spalvomis, griežtai nepatartina pirkti neoninių atspalvių maudymosi kostiumėlių.

Per didelis pilvukas

Jeigu jaučiate, jog pilvukas gadina net gražiausią paplūdimio rūbą, naudokitės patarimais.

Jei labai norite dviejų dalių maudymosi kostiumėlio – rinkitės viršutinę maudymosi kostiumėlio dalį ne liemenėlės, o marškinėlių su petnešėlėmis tipo. Kelnaites raskite tokias, kurios ties klubais būtų giliai iškirptos.

Vientisas maudymosi kostiumėlis su tam tikra klostele aplink liemenį ar klubu kai kuriais atvejais tinkamai maskuoja nereikalingus kilogramus.

Venkite siaurų, mažyčių bikini, taip pat solidžių, tamsių spalvų vientisų maudymosi kostiumėlių.

Platūs klubai

Bikiniai su mini sijonėliais sukurti būtent jums. Nesirinkite gausiai dekoruoto ir per daug puošnaus. Geriausia išeitis – plono audinio, neraštuotas sijonėlis, kuris puikiai paslepia tai, ko nereikėtų matyti. Pasirinkusi tokią apatinę dalį, viršutinę galėtumėte rinktis ir daugiau dekoruotą ar įmantresnę. Detalės viršuje nukreips žvilgsnius nuo apatinės kūno dalies.

Pabandykite vienos dalies maudymosi kostiumėlį, kažką su plačiomis juostomis, ar viršutinėje dalyje metalinėmis detalėmis. Nepamirškite, kad dėmesį turite nukreipti nuo apatinės dalies ir išryškinti viršutinę. Venkite berniukiškų šortų, per trumpų kelnaičių ir per daug detalių klubų srityje.