Prabangias sukneles demonstruodamos podiumu ėjo verslininkė Inga Stumbrienė, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, dainininkės Vita Jakutienė, Skaistė Steikūnaitė ir Neringa Šiaudikytė, taip pat „Mis Lietuva 2014“ Agnė Kavaliauskaitė, Vaida Grikšaitė-Česnauskienė, „Mis Lietuva 2013“ Rūta Elžbieta Mazurevičiūtė bei tarptautinio pripažinimo pasiekęs modelis Karolina Toleikytė.

„Neverta ginčytis, kad moteris gražiausiai atrodo vilkėdama būtent jai siūtą suknelę. Mano naujausioje kolekcijoje kiekviena moteris galės atpažinti save ir įsivaizduoti, kaip ji atrodytų, vilkėdama prabangią vakarinę suknelę. Drabužis turi būti toks pats įdomus, kaip ir jo savininkė. Kolekcija „Miesto raganos“ skirta moteriai, kuri vertina save, nestokoja pasitikėjimo savimi ir nebijo būti savimi", – sako L. Salasevičius.

Dizainerio kurtas sukneles moterys renkasi įvairioms svarbioms progroms, o ryškios televizijos ekranų damos mielai jomis puošiasi prabangiuose vakarėliuose. Viena iš L. Salasevičiaus mūzų – dainininkė Oksana Pikul-Jasaitienė – praėjusiais metais žengė podiumu kaip vienas iš kolekcijos modelių. Ją dažnai galima pamatyti su dizainerio kurtomis suknelėmis, tad šiemet žymi moteris padėjo dizaineriui atrinkti manekenes kolekcijos pristatymui.

Kolekcijoje vyravo juoda, balta, kreminė, švelniai violetinė spalva. Audinius dizaineris rinkosi faktūrinius, suteikdamas drabužiui originalią formą. Pagrindiniai suknelių siluetai - primenantys 6-ąjį dešimtmetį. Sijonai platėjantys, kliošiniai, pečiai nuolaidūs.

Suknelės gausiai dekoruotos siuvinėjimais. Šio pavasario-vasaros tendencija - puošyba faktūrinėmis gėlėmis - atsispindi ir L.Salasevičiaus kolekcijoje. Lengvi, permatomi ar visai tinkliniai audiniai puošiami karpytomis gėlėmis, sukuriantys lengvų drugelių jausmą.

„Rafinuotos vakarinės suknelės privalo būti išskirtinės. Noriu į Lietuvos damų pobūvius įnešti dar daugiau elegancijos ir ištaigingumo. Moterys turi išdrįsti būti įžūlios, magiškos ir užburiančios. Tikiu, kad kiekviena gali atsiskleisti, parinkus jai tinkamą suknelę“, – apie naują kolekciją sako L. Salasevičius.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (75)