Aistė Anaitė jau senokai pasaulį sužavėjo neįprastomis lino faktūromis bei meniniais drabužiais iš vilnos. Jos kūrybos gerbėjų apstu Vokietijoje, Austrijoje ir Prancūzijoje, kur menininkė visuomet laukiama parodose.

Dizainerė prisipažįsta šiuo metu daug keliaujanti po pasaulį ir labai džiaugiasi, kad jos drabužiai pritraukia, anot jos, fantastiškus žmones. Žiūrint į jos kūrybą, tai atrodo labai logiška - juk panašus traukia panašų.

Aistės Anaitės kolekciją demonstravo veiklios ir žinomos merginos ir moterys nuo 10 iki 65 metų, taip pat atlikėja Eglė Jurgaitytė, „Vaikų Eurovizijos“ trečiosios vietos laimėtoja, verslininkė Rita Pauliukienė, leidėja Danutė Vilionytė su draugu iš Los Andželo, meditacijos mokytoju Anil Chandwani.

Demonstruojant kolekciją gyvai grojo muzikinis duetas „Tutto a dio“ (Augustinas Rakauskas, akordeonas) ir Greta Staponkutė (altas).


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)