„Tailandietės, atlikdamos masažą, negali liestis prie masažuojamojo kūno, o Lietuvoje nusipirkti šiai procedūrai skirtų marškinėlių ir kelnių yra neįmanoma. Man įdomu buvo gilintis į svetimos tautos tradicijas ir įsiklausyti į žinovių patarimus. Taip gimė konservatyvi, bet rytietiškus principus atitinkanti kolekcija“, - sakė N. Šakelienė.

Dėl darbų krūvio dalyvauti kolekcijos pristatyme autorė negalėjo. Todėl grožio namų „Sabai Thai“ vienerių metų gimtadieniui skirtus drabužius ji patikėjo pristatyti scenos vilkams – šou verslo atstovams. Dainininkė Nijolė Pareigytė – Rukaitienė, dainininkas Petras Kazlauskas, renginių planuotoja Kristina Kaikarienė, grupės „16 Hz” atlikėjai Robertas ir Petras Jucevičiai bei Skaidrius – Hardas Varslauskas, dizainerė Gintarė Ačaitė, verslininkė Inga Budrienė, papuošalų kūrėja Elvyra Monginienė, kirpėjas Karolis Murauskas – visi jie sutiko tapti tais, kurie kviestiniams svečiams pademonstruos dizainerės kūrinius.

Bene pirmą kartą modelio duonos paragavo dainininkas P. Kazlauskas. Jis sakė, jog pasirodyti publikai buvo nedrąsu, bet kartu ir smagu.
Kolekcijos pristatymas tapo maloniu E. Monginienės gimtadienio akcentu – būtent lapkričio 17 – ąją ji minėjo ir savo 33 – ąjį gimtadienį. Palaikyti mylimos moters į renginį atėjo retai kada viešumoje pasirodantis papuošalų kūrėjos vyras Valdas Monginas.

Specialiai šventei makiažas ir šukuosena buvo sukurtas I. Budrienei – ji tapo „Sabai Thai“ veidu.

„Išsyk išbandžiau tradicinį Tailando masažą. Nors procedūra šįsyk buvo trumpa, bet tikrai nereali!“, - patikino I. Budrienė.

Pasigrožėti netradiciniais drabužiais į saloną atėjo ir verslininkės Goda Garbaravičienė ir Olga Ponomariova, odontologas Domas Mašalas, odos dizaineris Tautgirdas Ačas, grožio salono savininkė Ieva Brukienė, renginių organizatorė Eglė Čiurlionytė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)