Dar praėjusiais metais kartu įgyvendinę projektą „Lūpdažis milžinas“ – skulptūra, pagaminta iš beveik 5000 panaudotų lūpų dažų pakuočių, projekto iniciatoriai ir vėl kviečia visas moteris prisidėti ir siųsti nereikalingus nagų lako buteliukus. O atsiuntusias 10 ar daugiau buteliukų apdovanoti naujaisiais gelinį efektą suteikiančiais nagų lakais „Gel Finish“.

„Man patinka dalyvauti neeiliniuose projektuose, žvelgti į meną kitu kampu ir, pasitelkiant moteriškumo simbolius, atskleisti sumanytą įdėją.

Nagų lako buteliukus planuojame rinkti apie pusantro mėnesio, o specialiai projektui sukurtoje svetainėje bus galima stebėti, kiek buteliukų jau esame surinkę“, – renginio metu pasakojo Agnė Kišonaitė.

Oficialus projekto startas numatytas gegužės 19 d., o nagų lako buteliukai bus laukiami tol, kol bus surinktas reikalingas kiekis vitražui sukurti. 110 x 170 cm formato meno kūrinys bus kuriamas pagal naujausią menininkės paveikslą „Stiklo pūtimas“, kuriame vaizduojamos moters lūpos, pučiančios stiklą.

Anot darbo autorės, perkėlus paveikslo vaizdą į vitražą, spalvos ir formos šiek tiek pasikeis, tai priklausys nuo to, kiek ir kokių formų buteliukų surinksime. Bet kokiu atveju pagrindinė paveikslo mintis, atskleidžianti stiklo gaminių gimimo procesą, išliks. Vitražas bus eksponuojamas pasitelkus specialų apšvietimą, kuris padės išryškinti jo unikalumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)