Tiks suknelė su pažemintomis, plačiau prisiūtomis petnešomis, laivelio ar kvadratinės formos iškirptės. Toks suknelės viršus vizualiai paplatins pečius ir paryškins krūtinę.

Tokio paties rezultato pasieksite, išsirinkusios suknelę su trumpomis, pūstomis rankovėmis arba iškirptę su horizontaliai prisiūtais nėriniais, raukiniais ar kitais papuošimais.

Suknelės apačia turi maskuoti klubų apimtį. Tada figūra atrodys proporcingiau. Idealiai tiks minkšti, klostyti sijonai, raukti sijonai.

Daugelis stilistų pataria kriaušės tipo figūros moterims rinktis ne tik tradicinės baltos, bet ir kitų spalvų sukneles – žydros, raudonos... ar netgi juodos.

Jei pastarasis variantas jums atrodo pernelyg drąsus, galima rinktis suknelę su gėlėtais įsiuvais, kurie suteiks figūrai proporcingumo. Jei įsiuvai ryškūs, juos reikia dėti tokiose vietose, kurioms norima suteikti daugiau apimties. O jei jie tamsūs, reikia dėti tokiose zonose, kurias reikia susiaurinti.

Trikampio formos figūros yra platūs pečiai ir siauri klubai. Vestuvinė suknelė turi vizualiai susiaurinti pečius ir paplatinti klubus. Tai suteiks figūrai moteriškumo.

Jums tiks suknelės su korsetais, suknelės su pūstais sijonais, drapiruotėmis tiesk lubų linija, kurios vizualiais padidins klubų apimtį ir nukreips dėmesį nuo plačių pečių.

Gražiai atrodys suknelės su pažeminta liemens linija. Jos suteiks siauriems klubams apimties.

Rinkitės vadinamąjį amerikietiškąjį pažastų kirpimo modelį – su stipriai iškirptais pažastimis ir medžiagos juosta ant kaklo, tiks V formos iškirptė – šios detalės susiaurins pečius.

Medžiagos užmetimas arba nėrinių įsiuvai pailgins siluetą ir susiaurins plačius pečius.

Jei norite suknelės su rankovėmis, rinkitės ilgas, platėjančias rankoves arba trijų ketvirčių rankoves.

Nepatartina rinktis trumpų, pūstų rankovių.
Ilgos rankovės susiaurins pečius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)