Ant podiumo pamatysite įvairių stilių tendencijas, tarp kurių bus neužmirštas ir mados klasika laikomas minimalistinis stilius susipynęs su ekstravagancija, kuriam atstovaus kažkada inžinerijos mokslus krimtusi ir mados pasaulyje save atradusi dizainerė Aistė Julita Pauliukevičiūtė su neeiline paltų kolekcija „Classic Grunge“.

Minimalistinis stilius gali būti laikomas Aistės Julitos vizitine kortele, kadangi aiškūs kirpimai, lygūs audiniai, stilingas paprastumas atsispindi tiek merginos aprangoje, tiek jos darbuose.

Kolekcijos „Classic Grunge“ pristatymas ir viešas pasirodymas antrakursei studentei yra rimtas žingsnis į mados industriją kaip perspektyviai dizainerei.

Kolekcijos idėja ir įkvėpimas merginą aplankė dar studijuojant Bulgarijoje, kuomet bandydama nupiešti moters siluetą, ji pamatė merginą su masyviu paltu ir gardžiai kvepiančiu kavos puodeliu: ji atrodė rami, stipri ir nuostabiai graži. Klasiška!

Kaip sako pati dizainerė: „Mano kolekcija yra dalis manęs pačios ir pasakoja istoriją, turinčią daug gyvenimiškų posūkių, kurie galėjo mane sunaikinti, bet aš išlipau iš sunkumų duobės. Daug kas mato tik gražius paltus, o kai kas šioje kolekcijoje pamatys kovą“.

Šia kolekcija bus atskleista ne tik tai, ką Aistė Julita išmoko, tačiau ir tai, ką ji patyrė, išvysite kaip kūrybingumas ir originalios idėjos susipina su jausmais, o visas detales į vieną visumą sujungia ekstravagancija ir minimalizmas, valdomas jaunatviško maksimalizmo. „Idėjos gimsta pačiomis netikėčiausiomis akimirkomis. Tereikia ją sugauti. Sugauti ir įsimylėti. O tada viskas vyks savaime“, sako jau antrus metus mados šou „Apkalbos“ savo kūrybą pristatanti Aistė Julita Pauliukevičiūtė.

Mados renginys „Apkalbos“ tapo labai svarbiu ir reikšmingu žingsniu ne vieno žinomo Lietuvos dizainerio karjerai. Čia savo kūrybos kelią pradėjo Egidijus Sidaras, Egidijus Rainys, Laura Dailidėnienė, Kristina Kruopenytė ir kiti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)