„Visos kolekcijos suknelės puoštos prabangiais „Sophie Hallette“ nėriniais, kurie dera su kruopščiai parinktais žemiškų spalvų audiniais“, - apie išskirtinį kolekcijos akcentą sako „InŽi“ mados namų įkūrėja.

I.Žitkuvienė šią kolekciją vadina „Žiedų kolekcija“.

Speciali muzika, prabangus aromatas ir renginio scenografija svečius nukėlė į XIX amžiaus pabaigą, kuri, kaip teigia dizainerė Ingrida Žitkuvienė, alsuoja romantika, pakeri ištaiginga prabanga ir žavi išskirtine kultūra.

Antrus metus iš eilės vykstančiame renginyje pristatyta apie 40 išskirtinės prabangos drabužių – vakarinių ir vestuvinių suknelių, kostiumėlių.

Įspūdingi „karališkų nėrinių“ vardą pelnę „Sophie Hallete“ nėriniai jau spėjo papuošti ne tik Kembridžo hercogienės – Didžiosios Britanijos princo Williamo žmonos Catherine Middleton vestuvinę suknelę. Jais buvo dekoruoti ir žymiausių mados namų, tokių kaip Christian Dior, Giorgio Armani, Elie Saab, Prada, Bottega Veneta, Brioni Valentino ir Givenchy, drabužiai.

"InŽi" mados namai įkurti 2009 metais.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)