Kokios pagrindinės priemonės reikalingos kasdieniam makiažui?

Kuriant kasdienį makiažą, nereikia persistengti – jam pakanka vos kelių priemonių. Pudros – atsižvelgiant į odos tipą ir tai, kokio maskavimo norima, galima rinktis kreminę, birią ar kompaktinę pudrą.

Daugiafunkcinių skaistalų, kurie skruostams suteiks tiek sveikai atrodančio rausvumo, tiek paryškins veido kontūrus. Antakiams skirtų šešėlių, kurie suteiks veidui daugiau išraiškingumo. Žinoma, kasdienį kosmetikos krepšelį puikiai papildys ir blakstienų tušas, lūpų blizgis ir švelnaus atspalvio vokų šešėliai.

Kokią kosmetiką rinktis – skirtą profesionalams ar įprastą – mėgėjams?

Dažnai manoma, kad profesionalios kokybės kosmetika skirta vakariniam makiažui, tačiau ji ne mažiau naudinga ir dieną, kai makiažas turi išlikti nepriekaištingas nuo ankstaus ryto iki vėlyvo vakaro. Daugiausiai dėmesio patarčiau skirti kokybiškam makiažo pagrindui, kuris užtikrintų norimą efektą, tačiau nesausintų odos ir išliktų visą dieną.

Kokias pagrindines klaidas daro moterys, kurdamos dieninį makiažą?

Dažniausiai daromos klaidos – du kraštutinumai.

Pirma, kai norėdamos paryškinti savo grožį moterys naudoja per daug makiažo pagrindo, blakstienų tušo, vokų šešėlių ir kitų kosmetikos priemonių.

Antra, kai mano, kad kasdieniam makiažui dekoratyvinės kosmetikos priemonės beveik nereikalingos. Dieninio makiažo tikslas – užmaskuoti odos trūkumus ir nuovargio žymes bei paryškinti natūralų grožį, todėl jis neturi būti pernelyg ryškus, tačiau subtiliai paslėpti patamsėjusius paakius ar odos paraudimą.

Apie tai, kaip išsirinkti tinkamiausias kosmetikos priemones ir namuose susikurti nepriekaištingai atrodantį įvaizdį, makiažo specialistė J. Liaudinienė drauge su kosmetikos ir parfumerijos tinklu „Douglas“ supažindins moteris su svarbiausiomis dieninio makiažo subtilybėmis vasario 14 d., 12:30 val., prekybos centre „Europa“. Susitikimo metu meistrė gyvai pademonstruos, kaip kuriamas visuomet madingas dieninis makiažas ir kaip greitai ir paprastai jį paversti vakariniu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)