Akinių gamintoja „Luxottica“ pristatė garsiausių mados namų akinių kolekcijas 2014 m. pavasariui-vasarai.

DG siūlo šešiasdešimtųjų stiliaus aptakios formos ir perlamutrinių atspalvių akinius nuo saulės. Drugelio formos priekis iš acetato pasižymi šiek tiek užapvalintais kampučiais. Auseles puošia paauksuota metalinė šerdis ir išgraviruotas logotipas. Spalvų paletė apima smėlio spalvą su rudais lęšiais, violetinę su violetiniais lęšiais, naftos žalumo spalvą su mėlynais lęšiais ir juodai raudoną su pilkais lęšiais.

DG vyrams 2014 m. pavasariui siūlo ne tik klasikinius, bet ir kvadratinės formos bei sportinio aviatoriaus stiliaus modelius.

Burberry akiniai pasižymi iš acetato pagamintais kvadrato formos rėmeliais su medinėmis ir metalinėmis detalėmis auselėse. Spalvų paletė apima juodą, tamsią turkio ir mėlyną spalvas, o lęšiai yra atsparūs įbrėžimams.

Naująją Persol kolekciją sudaro keturios skirtingos temos, kuriose yra naujai atskleidžiamas neįprastas šio ilgai gyvuojančio itališko prekės ženklo paveldas, tačiau pateikiant su vintažo prieskoniu.

Ray-Ban akinių nuo saulės stilius buvo visada atnaujinamas, tačiau nepasikeitė nuo 1937-ųjų. Šie akiniai tapo ikonomis, įkūnijančiomis tokia vertybes kaip autentiškumas, drąsa ir potraukis naujiems iššūkiams.

Pirmieji, žymieji Ray-Ban Aviator akiniai, sukurti siekiant apsaugoti JAV oro pajėgų pilotus nuo dideliame aukštyje varginančios akinančios šviesos, greitai tapo itin populiarus Holivudo kino žvaigždžių aksesuaras. Kartu su kitais klasika tapusiais šio prekės ženklo modeliais, tokiais kaip Ray- Ban Wayfarer ir Ray-Ban Clubmaster, jie tapo žavesio neprarandančiu garbinimo objektu.

Puikiai tinkantys aktyvų gyvenimo būdą propaguojantiems ir modernų stilių susikūrusiems asmenims, Ray-Ban ateinančiai vasarai sukūrė naujus modelius, pasižyminčius naujomis spalvomis ir ištobulintais technologiniais sprendimais bei iššūkių reikalaujančiomis medžiagomis, dėl kurių akiniai tampa itin patogūs.

Kolekcija yra sukurta jaunimui ir „kietiems“ medžiotojams, o jos daugybė naujų modelių eina koja kojon su pačiomis naujausiomis mados ir gyvenimo būdo tendencijomis.

Roko dvasia alsuojančią Versace pavasario/vasaros kolekciją sudaro modernūs modeliai, pasižymintys moteriškais ir drąsiais rėmeliais moterims bei glotniomis linijomis vyrams, o taip pat ir moderniomis kultinių Versace elementų interpretacijomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (16)