Langelių šėlsmas

Pastaruoju metu languoti audiniai itin madingi. Jais dekoruota gali būti bet kuri aprangos detalė, tačiau svarbu išlaikyti saiką ir nepavirsti vienu dideliu matematikos sąsiuviniu. Jeigu renkatės tokio rašto kelnes, palaidinė turėtų būti vienspalvė, ir atvirkščiai.

Odos karalystėje

Šiais metais siūlomi ne tik odiniai paltai, bet ir kelnės, sijonai, švarkai, liemenės ir kitos aprangos detalės. Žinoma, nederėtų nuo galvos iki kojų apsitempti oda, geriausia rinktis vieną odinį drabužį ir jį derinti su kažkuo jaukesniu, minkštesniu, tarkim, siauros odinės kelnės puikiai tinka prie kailinės liemenės (kailiai šį sezoną taip pat itin madingi), ilgo šilto megztinio, lengvai krintančios palaidinės ir kt.

Neįprastas sluoksniavimas

Žiemą drabužių sluoksniavimas neišvengiamas, nes padeda gintis nuo šalčio, o šį sezoną jis dar ir madingas! Tiesa, 2014 m. žiemą prireiks šiek tiek drąsos, nes bus populiarus neįprastas drabužių sluoksniavimas, kai ant palto dėvima stora kailinė liemenė ar trumpa striukė ir pan. Bent jau sušalti tikrai neteks...

Dideli diržai

Jie – vieni populiariausių žiemos aksesuarų. Rekomenduojama rinktis plačius, juosmenį tvirtai apglėbiančius, blizgiomis metalinėmis sagtimis dekoruotus diržus, kuriais galima išryškinti bet kokio drabužio siluetą.

Per dideli drabužiai

Šie drabužiai ir aksesuarai vis dar madingi, tik jų svarbu nederinti tarpusavyje, nes taip apranga bus panaši į beformį maišą. Svarbiausias tokio stiliaus akcentas – dideli, suapvalintos formos pečiai.

Vyriškos aprangos detalės moters garderobe

Tai gali būti bet kas –didelis laikrodis, kaklaraištis, rankovių sąsagos, vyriškus kostiumus primenantys raštai ir kt. Svarbu viso to nepadauginti, kad stilius tik šiek taptų griežtesnis.

Apjuosti pečiai

Tam tinka įvairios aprangos detalės – dideli šalikai, pelerinos, skraistės ar tiesiog pečių apjuosimą imituojantys raštai. Galimi ir įvairūs audiniai, tarkim, mezginiai, kailiai, kurie ne tik puošia, bet ir šildo.

Spalvų paletė

Tinka įvairios spalvos ir atspalviai, tačiau šią žiemą drabužinę rekomenduojama papildyti mėlynais, žaliais arba alyviniais drabužiais bei aksesuarais.