Kelios valandos prieš madų paradą prie viešbučio „Beverly Hilton“ vos neįvyko katastrofa - pratrūkus vamzdžiui buvo užlietas raudonasis kilimas, bet darbuotojai spėjo viską išvalyti ir garsiausi kino bei televizijos aktoriai sėkmingai pademonstravo savo apdarus.

„Amerikietiškos aferos“ (American Hustle) žvaigždė ir geriausios miuziklo ar komedijos aktorės „Auksinio gaublio“ laureatė Amy Adams pasirinko dviejų burgundiškų atspalvių už kaklo surišamą „Valentino“ suknią su tokia pačia drąsia iškirpte, kokias demonstravo toje juostoje, įkvėptoje vienos 8-ojo dešimtmečio FTB operacijos.

Kas svarbiausia norint sėkmingai pasirodyti su plačia ir gilia V formos iškirpte? „Gera laikysena“, - pajuokavo A.Adams, kalbėdamasi su televizijos „E!“ laidų vedėju Ryanu Seacrestu.

Lupita Nyong'o, kuri už vaidmenį dramoje „12 vergovės metų“ (12 Years a Slave) buvo nominuota geriausios antrojo plano aktorės kategorijoje, pribloškė raudona tiesaus kirpimo, pečių nedenginčia „Ralph Lauren“ suknia su apsiaustu.

Žurnalo „InStyle“ bendradarbis Halas Rubensteinas (Heilas Rubensteinas) neslėpė susižavėjimo šios aktorės, kuri išgarsėjo tik su minėtu filmu, išvaizda: „Spalva prie jos odos atrodė nepaprastai. Ta suknelė turėjo kažką taip karališka. Ji nesugadino jos papuošalų tonomis, o dėl berniukiškos šukuosenos atrodė dar šauniau“.

Vakaro vedėja Tina Fey šou metu kelis kartus persirengė, bet visi jos apdarai buvo bent su raudonos spalvos užuomina. Raudonuoju kilimu ji žengė vilkėdama juodą „Carolina Herrera“ be petnešėlių, su ilgu šleifu, nusėtą raudonomis gėlėmis.

Per transliaciją ji vilkėjo burgundiško raudonio suknią be rankovių, akmenukais dekoruota V formos iškirpte, o paskui – dar vieną suknelę be petnešėlių, skaisčiai raudoną.

Julia Louis-Dreyfus, kuri buvo nominuota už darbą romantinėje komedijoje „Meilei nereikia žodžių“, taip pat vilkėjo ryškiai raudoną suknią – figūrą išryškinančią „Narciso Rodriguez“.

Popmuzikos žvaigždutė Taylor Swift taip pat pasirinko „Herrera“ - suknelę be petnešėlių su juoda detale ties krūtine ir krintančiu raudonu sijonu.

Ant kilimo buvo ir kitų ryškių, kartais - drąsių spalvų. „Merginų“ (Girls) žvaigždė Lena Dunham  pasirinko kanarėlių geltonumo „Zac Posen“ be petnešėlių, kuri neslėpė nei figūros, nei tatuiruočių.

„Orange Is The New Black“ žvaigždė Taylor Schilling pasipuošė smaragdų spalvos „Thakoon“ suknele su plonytėmis petnešėlėmis ir nėriniais puošta krūtinės linija.

Reese Witherspoon pasirodė su turkio spalvos suknia iš „Calvin Klein Collection“, o vaikelio besilaukianti Olivia Wilde su smaragdų spalvos „Gucci“. Helen Mirren vilkėjo šviesesnės nefrito žalumos „Jenny Packham“ drabužį iš tiulio ir šifono su drapiruotėmis ties liemeniu.

Kerry Washington pasirinko baltą „Balenciaga“ suknią be rankovių su didele iškirpte ir švarko skvernais, o turbūt geriausias jos aksesuaras buvo nėščiosios pilvukas.

„Jaučiuosi taip, tarsi turėčiau geriausią vakaro palydovą – mano mažasis aksesuaras čia“, - sakė ji „E!“.

Baltą spalvą taip pat išsirinko geriausia antrojo plano aktore už vaidmenį „Amerikietiškoje aferoje“ pripažinta Jennifer Lawrence, kuri ir vėl vilkėjo „Dior“ - su dviem juodomis juostelėmis ties liemeniu ir žemiau klubų.

Julią Roberts juoda suknia su baltus marškinius primenančia viršutine dalimi papuošė „Dolce & Gabbana“.

„Tai labai įdomi vakarinių ir dieninių drabužių sankirta, tačiau tokia, kad turi būti (J.Roberts), jei nori tai vilkėti“, - sakė stilistas Robertas Verdi.

Baltos ir juodos spalvų „Tom Ford“ su dideliu skeltuku šone pasirinko Hayden Panettiere . „Vilkėčiau ir plastikinį maišą, jei jį būtų sukūręs jis“, - sakė aktorė televizijai „E!“.

Bazinė juoda, kuri per tokius renginius visuomet būna tarp pagrindinių, žinoma, turėjo savo vietą ir per šiemetinę „Auksinių gaublių“ ceremoniją.

Australų aktorė Cate Blanchett, kuri buvo paskelbta geriausia dramos aktore už vaidmenį „Džesminoje", tarsi kokia Katharine Hepburn pribloškė nėriniuota „Armani“ su įspūdinga iškirpte nugaroje. Roko žvaigždė Bono pavadino aktorę „deive“.

Kita vakaro vedėja Amy Poehler pademonstravo tris „Stella McCartney“ sukneles, tarp jų – juodą su „langeliu“ ties pilvu.

Holivudo vyrai šiemet nenuvylė: „Volstrito vilko“ (Wolf of Wall Street) žvaigždė Leonardo DiCaprio, kuris gavo geriausio komedijos aktoriaus „Auksinį gaublį“, vilkėjo „Armani“ smokingą, o „Amerikietiškos aferos“ žvaigždė Bradley Cooperis (Bradlis Kuperis) pademonstravo „Tom Ford“.

Diane Keaton (Dajan Kiton), kuri per transliaciją pagerbė Woody Alleną (Vudį Aleną), į sceną taip pat užlipo vilkėdama „Ralph Lauren“ smokingą, o vieną apdovanojimų įteikusi Paula Patton daug ką nustebino milžiniškais raukiniais viename savo baltos suknelės šone.

Per paradą ant raudonojo kilimo buvo keli momentai, kuriuos būtų galima pavadinti „Vėjo nublokšti“ (Gone With the Wind), sakė R.Verdi. Pasak jo, buvo tokių „princesiškų“ sijonų, kurie labiau nešiojo savo šeimininkes, o ne atvirkščiai.

Be kitų, stilistas paminėjo T.Fey gėlėtąją suknią ir Sofios Vergaros  „Zac Posen“. S.Vergara, kuri segėjo ir didžiulį žydrą „Lorraine Schwartz“ vėrinį, galbūt su tuo sutiktų.

„Jaučiuosi taip, tarsi neščiau palapinę, - sakė ji „E!“. - Manau, kad kontrabanda vedu kolumbiečius po šia suknia“.

Šaltinis
Temos
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)