Tuo, kad mergina dar labiau suspindėtų žavesiu ir pasitikėjimu, pasirūpino vienas geriausių Lietuvos stilistų – Valerijus Gigevičius.

Pasak jo, ši avantiūra buvo tarsi nedidelė demonstracija to, kas įvyks į pabaigą artėjančio konkurso „Išlaisvink savo grožį kartu su Perfectil“ finale, kuomet stilistas įvaizdį keis net 15 laimėjusių moterų.

„Tai buvo nedidelis savęs išbandymas. Pirmiausia buvo įdomu pažiūrėti, kaip seksis tobulinti moters įvaizdį, kai dirbama itin spėriai. Be to, labai norėjau pažiūrėti, kaip žmonės reaguoja į netikėtą pasiūlymą nemokamai apsilankyti grožio salone. Aišku, kaip ir tikėjausi, lietuviai pasirodė esantys labai kuklūs ir nuolat kažkur skubantys žmonės, bet mergina, kuri visgi norėjo išlaisvinti savo grožį iš kasdienybės gniaužtų, atsirado“, – džiaugėsi Valerijus Gigevičius.

Pamatyti ir įvertinti, kaip jam ir jo salono manikiūro specialistei sekėsi gražinti laimingąją merginą, galite peržiūrėję išsamų fotoreportažą.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)