Mados gerbėjus pasitiko įspūdingo dydžio – net 30 metrų ilgio ir daugiau kaip 500 kvadratinių metrų ploto – podiumas bei netikėta scenografija, dvelkianti tikra vasara.

„Mums labai svarbu, kad į renginį atvykę svečiai jaustųsi ypatingai. Man patinka stebinti“, – sakė dizaineris.

Į būsimąjį šiltąjį sezoną Robertas kalinkinas pasižiūrėjo per kiek kitokią prizmę. Naujoji kolekcija dvelkia didelio miesto gyvenimu, drabužiuose jaučiamas erdviškumas, geometrija ir tikslumas, dominuoja tiesios linijos.

Į savo renginį Robertas Kalinkinas pakvietė ir atlikėjus Jurgą Šeduikytę bei Leoną Somovą. Antrus metus iš eilės Leonas Somovas pasirodymui kuria garso takelį. Po kolekcijos pristatymo jis kartu su Jurga surengė gyvą pasirodymą ir atliko dainas iš naujausio jos albumo „Breaking the line“.

Kolekcijos modelių įvaizdžiu rūpinosi profesionalių vizažistų ir šukuosenų meistrų komanda, vadovaujama Aurimo Juodiškio. Jungtiniuose Arabų Emyratuose šiuo metu gyvenantis vizažistas į Lietuvą atvyko specialiai dėl Roberto Kalinkino kolekcijos pristatymo. Modelių darbu kolekcijos pristatymo metu rūpinosi Renata Mikailionytė.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (67)