Eklektiškoje kolekcijoje, kuri buvo pristatyta Prancūzijos sostinės Invalidų rūmų teritorijoje, mados namų kūrybos direktorius Rafas Simonsas žaidė su dryžių koncepcija, spalvomis, drabužių kraštais ir medžiagų sluoksniais sukurdamas įvairaus pobūdžio horizontalias linijas.

Pristatymą stebėjo amerikiečių aktorė Jennifer Lawrence ir amerikietiškojo „Vogue“ vyriausioji redaktorė Anna Wintour. Maištingoje kolekcijoje, paremtoje virtine įtakų, tankus kailis kontrastavo su parauktomis klostėmis ir glotnia sidabro spalva, kuri atrodė kaip plastikas.

R. Simonsas įsitikino, kad klasikinės „Dior“ formos gerai dera su įveržtu liemeniu, kuris dažnai buvo akcentuojamas plačiais, juodais diržais. Dizaineris pasitelkė ikoniškąjį skaliko dantų raštą, kuris buvo ne tik klasikinių juodos ir baltos spalvų, bet ir šiltos oranžinės bei geltonos spalvos.

Modelių plaukai buvo glotniai sušukuoti atgal, o lūpos nudažytos blizgančia metalo spalva, atkartojančia švytinčias ir šlapiai atrodančias medžiagas bei detales iš žvynelių, kurios puošė ne vieną dizainą.