„Julia Janus“ prekės ženklą Evelina Ilves pasirinko dėl unikalios koncepcijos, jungiančios Baltijos regiono kultūros bei gamtos įkvėptus drabužius ir šiaurietiško namų židinio – virtuvės – elementus.
Kiekviename Julijos salone galima rasti stilizuotą virtuvę, o šioje – leidinių su Baltijos šalių receptais. Tai žinodama, viešnia dizainerei įteikė savo pačios išleistą estiškų receptų knygą.
„Skolinga nelikau ir aš. Nors Evelina drabužių salone užtruko gan ilgai, vis tik laiko pasimatuoti patikusiems drabužiams neužteko. Todėl padovanojau jai keletą mielų smulkmenų. Evelina Ilves – labai maloni ir šilta moteris. Dažnai tokių susitikimų dalyviai būna susikaustę, rimti, o ji sukūrė jaukią atmosferą, nors ir buvo lydima gausios oficialios palydos – užsienio reikalų ministerijos, Estijos ambasados ir prezidento tarnybos darbuotojų“, – Estijos pirmąja ledi žavėjosi Julija.
Susitikimo pabaigoje dizainerė atskleidė planus 2015 metais atidaryti pirmąjį „Julia Janus“ saloną Estijoje, tad prieš išvykdama pirmoji Estijos ledi dizainerei dar davė keletą patarimų ir netgi rekomendavo keletą galimų partnerių.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)